| SaimuCristian a întrebat:

Bună seara, fac sală de 6 ani de zile, dar nu fac altceva decât să mă definesc și mai mult. Doresc să iau ceva pentru masă și mă gândeam la danabol de la Balkan (câte 2 pastile) concomitent cu strombafort. Există un inceput pentru toate, dar doresc să fiu cât mai informat. Dacă este cineva amabil și cu, cunoștințe în domeniu, rog pentru un sfat. Mulțam.

7 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Ce alimentatie ai? Mananci suficienti carbohidrati?

| Dragoslav a răspuns:

Esti tip longilin, este normal sa ai deficit la picioare si nu numai dar fiecare tip de fizic are avantajele sale, profita de ale tale.
Este adevarat, 50% din produsele Balkan de pe piata sunt contrafacute in Bulgaria (la Danabol se poate observa mai repede deoarece cele contrafacute au nuante diferite la fiecare tableta din folie, roz-roz pal-rosu-etc). Cele originale au aceeasi culoare si nuanta toate tabletele din folie.

| Dragoslav a răspuns:

Evita gainer'ele, evita iso soy. Gainer'ele contin carbo si acestea sunt de cea mai joasa calitate (de obicei derivati din zahar). Tot ce ai nevoie pentru a maximiza efectul steroizilor este este proteina, de preferat din alimentatie, iar ca suplimente vita+minerale, si concentrate sau izolate proteice sau amino lichizi (evita alte tablete in timpul ciclului, chiar si amino tablete). Steroizii orali sunt hepatotoxici si alte tablete vor ingreuna prea mult ficatul. Dar, hepatoprotectoarele se iau doar in pauza, niciodata in timpul ciclului.

| Dragoslav a răspuns:

Daca esti decis sa iei aceste doua produse, afla ca, la fel ca toti steroizii orali, sunt hepatotoxici (sunt 17 alfa alchilati ambii). Combinatia aceasta este una buna si clasica (unul pentru forta si volum, al doilea pentru fibra si aspect dur al muschilor). Steroidul principal ar trebui sa fie Stromba, cel secundar Danabol. Strombafort nu se aromatizeaza, prin definitie el va opri intr'o anumita masura efectele aromatizarii oferite de Danabol (vei avea mai mica retentie de apa si mai putine sanse sa faci ginecomastie). la tipul tau de fizic oricum, sub 50mg/zi Danabol, sunt slabe sanse sa simti aceste efecte secundare, chiar daca l'ai lua singur.
Poti obtine efecte foarte bune si daca iei Stromba singur. Forta temperat, fara aromatizare, efecte incete dar sigure si de durata.

| Muschilosul a răspuns:

Daca ai dieta buna iti poti atinge potentialul genetic pentru masa in cam 4 ani.Tu clar nu ai avut dieta cum trebuie si ai facut degeaba sala.Stii ca danabol si winstrol sunt steroizi? Stii ca o sa-ti dereglezi complet sistemul hormonal mai ales daca nu ai un pct corect? Stii ca produsele de la balkan si winstrolu oral e facatura? Eu zic sa te apuci sa mananci cum trebuie, spune ce greutate ai.Degeaba iei gainer daca mananci sub cat consumi, ca nu faci nimic, chiar daca iei steroizi.Soya a fost dovedita ca imita estrogenul.Eu zic sa mananci foarte mult timp de 6 luni si daca prin absurd nu pui masa, sa iti faci analizele.

| SaimuCristian explică:

Gainer tot timpul, plus un iso soy combinat sa creasca aportul de proteine din shake, cartofi carne..mai tot ce prind!