anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Sunt o mega cr3tina. Sa va explic dar nu inteleg de ce mi-s-a intamplat una ca asta.
Am fost plecata frumusel in vacanta o saptamana acolo am acut sala dimineata si seara maxim o ora si ceva. Nu eram eu o hidosenie grasa sau doar ca am zis clar eu ma tonific am fost si la piscina, diminetile consumam o cafeluta pentru energie si papam o omleta iar la pranz de obicei salata saut carne de pui cu cartofi natur fara paine. Am mai fost si pe la masaj.
BAII M-AM INTORS SI MANANC CA SPARTAAAA!laughing)
Imi spune-ti si mie de ce... pana in ora 6 mananc dar va dau un exemplu deci nu este normal asa ceva imi e frica ca ma voi ingrasa sau dac anul cumva deja m-am ingrasat...
Ma trezesc pe la 8 mananc o banana apoi iaurt cu fructe, ciocolata cate o tableta. Trece o ora mananc o paine cu unt si salam. Nu mai mananc pana pe la 3 apoi iar o banana iar in seara asta pe la 5 si ceva mi-s-a facut o pofta de pizza si clatite cu finetti ceva teribil.
Nu ar fi trebuit sa postez aceasta intrebare la dragoste si sex pentru ca nu sunt insarcinata de mananc atata.laughing) stiu eu.
Ma gandesc de ce mananc atata oare am pierdut prea multe calorii si imi vine sa mananc si le pun la loc ca si mor.
Dau funda! Poate am eu cu capul da... nu stiu...

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Simplu organismul cand i este foame reduce metaboslimul pentru a se adaptata mediului apoi cand renunti la dieta foamea de 3 ori mai mare plus ca pui foarte mult pentru ca arzi putin,nu poti pacali organismul nu tine,fa sport, ridica greutati si o dieta in proteine, legume, fructe, fara zahar

| Moonlight15 a răspuns:

Buna! Tine o dieta si continua sa faci sport, cu cat mananci mai mult cu atat stomacul se mareste si o sa vrea mai multa mancare.Nu au legatura caloriile, poti manca 1800 de kcal cu 150 g de proteine de exemplu... depinde ce mananci, cat mananci.

Răspuns utilizator avertizat