| 1234cupasicampionatu a întrebat:

Bună TPU am 14 ani și vreau sa știu dacă merg la sala de forță se întâmplă ceva cu creșterea? Adică crești mai greu sau cv?

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu are nici o legatura sportul cu cresterea, la 14 ani ai facut ceva biologie nu? pai genetic vei vi ca parinti tau poate find baiat vei mai inalt ca ei dar nu mult, si tu la 14 ani nu ai nevoie de sala, baga insanity il am la playlist sa vezi ce tare e, mai ales ca poate afecta coloana nu e sanatos ridicarea de greutati la varsta ta, daca bagi flotari, ridicari la baga si genoflectiuni gratis, iei 2 bidoane de 5 kg bagi nisip in ele si bagi vrei 50 sa vezi ce muschi faci, ca sa nu adaptezi muschi favi pe intervale totul adica 10 flotari, 20 flotari iar 10 tot asa ma intelegi?

| andreyy96 a răspuns:

Salut!
Depinde foarte mult si de genetic, daca parintii tai sunt inalti sau doar unul dintre ei este inalt si-i mostenesti caracterele genetice o sa cresti si tu in inaltime. Mai poti sta un an/doi acasa si dupa sa te duci la sala, daca nu vrei sa faci de performanta...
Arnold a inceput sa se antreneze de la 14 ani si are 1, 88.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| AndRobert a răspuns:

Tu? Mai scuteste-ma cu sala de forta... ce vrei sa arati bine
Normal ca nu o sa mai cresti "daca mergi la sala". Nu vei mai creste deloc! Am un prieten si are 19 ani iar el a facut sala de la 14 ani si e mic in jur de 1, 50 - 1, 60 fa exercitii acasa nu sala!

| Cosmin86 a răspuns (pentru AndRobert):

Sala NU influenteaza cresterea in inaltime. Inaltimea e determinata genetic.

Eu am facut de la 16 ani si apoi am crescut pana la 1.82 lejer.