| DaRkNess2 a întrebat:

Am 15 ani 1.73 si 60 de kg si as vrea sa slabesc dar nu stiu cum... Vreau si eu o dieta ff detaliata pana acum am mancat salate, piept de pui, paine prajita cu rosii chery si sunca presata, insa nu vad efectele. Fac sport de 2 ori pe saptamana(fotbal) si 4 ore de role sambata. Ce as putea sa fac... Bine nu va inchipuiti ca sunt obez sau mai stiu eu ce rolling on the floor) Am putina burtica si nu stiu cum sa scap in rest sunt f bine proportionat. HELP!

Răspuns Câştigător
| Carla01 a răspuns:

E foarte bine aşa, continuă acest program şi vei avea rezultate pe parcurs, şi eu am puţină burtică şi am abia 42 de kg, 1.60 şi 15 ani,este normal,nu-ţi face griji o să scapi de ea dacă faci sport.Păi,la micul dejun poţi mânca:cereale cu lapte,un ou fiert,sandwish cu şuncă presată,salată sau un croissant, la prânz, ceva mai consistent, gen piept de pui la grătar sau peşte cu legume şi salată de verdeţuri, iar la cină o supă.
P.S.Trebuie să consumi maxim 4 felii dde pâine pe zi laughing şi să bei aproximativ 7 pahare de apă pe zi.Baftă! :*
FUNDĂ?

2 răspunsuri:
| Florin_Chiba_1988 a răspuns:

Nu renunţa aşa uşor la burtică! O să ai nevoie de ea, iar dacă vrei cu tot dinadinsul să scapi de ea sportul e cel mai bun medicament happy

| WWESuperFan a răspuns:

Sti care e problema?
Tu!
Nu trebuie sa slabesti!
Oricum esti slab!
Pana la vreo 18 ani trebuie sa mananci de toate cat simti ca ai nevoie (logic nu exagera).
Daca vrei sa scapi de "burtica" poti face antrenamente acasa pentru abdomen, dar fa o incalzire inainte!
Nu incerca sa faci exercitii cu greutati pentru ca iti pot dauna!