| MarianPapuc98 a întrebat:

Buna TPU.

Am 16 ani si am 1, 90 dar am burta, dar nu se vede daca sunt imbracat, decat la plaja se vede. As vrea sa merg cu fata pe care o plac si cu inca niste prietenii la plaja dar imi e cam rusine ca fata respectiva sa ma respinga daca ma vede cu burta, mentionez ca nu sunt nici supraponderal, nici obez, dar am burta. Ce sa fac?

3 răspunsuri:
| yoman13 a răspuns:

Eu spun sa nu te ingrijorezi. Daca te place, te place si cu 3 randuri de patratele si cu putina burtica. Iar daca la ea ar conta acest aspect, inseamna ca nu pune pret decat pe ambalaj si nu merita sa iti faci probleme din cauza ei. Ai putea in felul asta sa o pui la incercare, sa vezi daca si ea gandeste la fel ca tine. Parerea mea e sa iesi. Iar pentru problema cu burtica, 50-100 de abdomene in fiecare seara si problema e rezolvata in 2 luni...Iti spun din experienta.

| Iul113 a răspuns:

Daca mai ai timp pana pleci. ai putea merge la sala sau la un sport si sa tii o dieta(legume, fructe, apa, ceai, cereale etc. ) si mai poti scapa de burta sau daca nu ai cand sa mergi poti incerca ( https://www.youtube.com/watch?v=jyQXQbFH3P0 ) si o dieta.
In cazul in care pleci curand ia-ti un tricou care sa acopere, unul mare cu 2, 3 marimi mai mari sau chiar mai mult. =)

| Indrii a răspuns:

Nu trebuie să îți fie rușine. Este corpul tău. Până la urmă, toți avem defecte.
Dar dacă vrei să scapi neapărat de burtă, n-ai decât să deschizi acest link : https://www.youtube.com/watch?v=pNqrkGnkUWc. Sunt niște exerciții, nu sunt așa extraoridinare, dar ajută mult.