anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tpu.Am cateva intrebari legate de fotbal.Prima ar fi urmatoareatongueeste vreo 2 saptamani as vrea sa merg la un club de fotbal pentru performanta dar ma intreb daca nu cumva e prea tarziu pentru asa ceva (am 14 ani si fac 15 peste o luna).Nu sunt chiar incepator pentru ca desi nu joc fotbal la un club inca,joc de mic si stiu cat de cat cu ce se mananca acest sport dar nu prea am forta si aici vine intrebare a doua,cum as putea sa imi maresc forta si sa imi imbunatesc putin fizicul fara sala(nu vreau instant, vreau cam pana la vreo 18 ani)? Prin metode sanatoase ma refer.Si 3, daca merg la un club de fotbal, se poate ca antrenorul sa ma antreneze si separat? Multumesc anticipat pentru raspunsurihappy

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este prea tarziu, au fost alti fotbalisti care au inceput si mai tarziu. Poate iti amintesti de argentinianul Culio, fost si la CFR Cluj-Napoca, acesta spunea ca a inceput la 19 ani.
Forta se imbunatateste prin antrenament.
Daca te intelegi cu antrenorul te poate antrena si in plus sau preparatorul fizic sa-ti indice exercitii pe care sa le faci singur.

0 răspunsuri: