| adrili10 a întrebat:

Buna Tpu.Am o intrebare si nevoie de un sfat.Sunt in clasa 11 si am 1, 80 m si 88 de kg.De doua zile m-am apucat de sala de forta si vreau sa si slabesc vreo 10 kg dar si sa pun ceva muschi la brate si piept.Fac 3 zile pe saptamana Marti:biceps +piept.Joi :triceps +spate si vineri Picioare +abdomen.Fac marti joi si vineri pentru ca doar atuncia am timp.Credeti ca procedez bine? Fac din fiecare grupa cate 2 -3 exerciti de 3 seri de cate 10? Daca nu cum ar trebui sa fac ca sa slabesc.si sa am si muschi.NU vrea sa ma ingras.

Răspuns Câştigător
| CulturismsiFitness a răspuns:

Iti recomand un canal de youtube al unui culturist profesionist roman. Canalul se numeste totul despre steroizi. Are acolo tot ce vrei si are si niste antrenamente foarte smechere. Pe mine m-a ajutat foarte mult si am progresat foarte mult in ultimele 2 luni.

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Prima data trebuie sa mergi la un medic pentru a obtine acceptul ca poti face un asemenea efort si sa-ti recomande o anume dieta. Dupa aceea alege o sala care are si un indrumator sportiv care sa te indrume exact ce trebuie sa faci. Mult succes!

| Cosmin86 a răspuns:

1. ori slabesti ori pui muschi, hotaraste-te... nu le poti face pe ambele in acelasi timp din cauza alimentatieei

- cand pui muschi, mananci singur cat o familie intreaga ( 4-5 chiar 6 mese consistente pe zi, gen 5 fripturi pe zi, fiecare cu garnitura )
- cand slabesti, mananci multe proteine si putini carbohidrati ( si in cantitati mult mai mici )

2. brate si piept = grupele COCALARILOR.

Daca ai brate si piept ( fara spate, umeri, picioare, etc. ), o sa-ti fie rusine de tine cand iesi pe strada... lucreaza tot corpul in mod egal.

Daca adaugi 1 cm la biceps, FARA sa adaugi 1 cm la picior, esti un COCALAR PROST si asa o sa arati pe strada.

Bafta.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Mareste repetarile, incearca instructorului tau dupa o perioada de 2 sapt sa incepeti super-seturile

| MaybeJustMe a răspuns:

Buna!
Ar cam trebuii sa fi atent si la ce mananci, cum mananci si cand mananci, iti pun mai jos un site pe care gasesti mai detaliat.

http://www.culturism.ro/......-timp.html

Sper ca am ajutat ^^

| Boti13 a răspuns:

Pai ar fi bine sa faci din toate cate 4-5 serii de 20-18-16-14 si sa maresti grutatea cu cate 5 kg la inceput si dupa aceea poti sa o maresti si cu 10-15 kgwinking sper ca te-am ajutat.

| Boti13 a răspuns:

Pai fa din toate cate 4 serii incepand cu 20 si terminand cu 14 (20-18-16-14) si la fiecare seria sa maresti cu 5 kg dupa ce ti se par usoare poti sa mai pui kg. Sper ca te-am ajutat