| Mii_Ca_1990 a întrebat:

daca sar coarda dau burta jos? Grăsimea de pe burta de ex cam 400 + sărituri pe zi? In cat timp pot da asa grăsimea jos? Vreau sa am abdomenul plat + alimentație corecta. Dau funda! Multumesc

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Cate tampeni scriu uni in fine, deci in primul rand tu de unde vrei sa se duca grasimea asta nu tu alegi organismul alege da, totul sta in deficit caloric eu recomand insanity 30 sau tabata, degeaba sari 400 de sarituri daca le sari moderat si nu intens sau bagi o shorma, totul ingrasa asta trebuie sti absolut totul si daca manci carne, fructe, legume, grasimi totul e sa manci cu limita sa fi in deficit caloric, asta depinde de organismul tau si de tine

4 răspunsuri:
| Pool77 a răspuns:

Saritul cu coarda e excelent pentru asa ceva. Daca vrei sa dai grasimea jos,mananca curat fara zahar,sare,grasimi,dulciuri si cat mai putin orez,cartofi,paste.
Saritura cu coarda, alergatul, bicicleta, plimbatul si un antrenament pentru abdomen intenziv. Daca faci corect, cam 2-3 luni si nu mai ai grasime.

| Anonimsiatat0 a răspuns:

Pai daca vrei un abdomen plat de ce nu faci abdomene (ma refer la exercitiu fizic)?

| Pikabu19 a răspuns:

Abdomenele sunt bune pentru musculatura abdominala, dar nu ajuta asa mult la inlaturarea grasimii, pentru a da jos burta trebuie sa faci exercitii care ajuta la arderea caloriilor, exercitii care te fac sa transpiri. Prin genoflexiuni arzi multe calorii.

| Pikabu19 a răspuns:

Si da, saritul cu coarda e foarte bun