| 7Slasher666 a întrebat:

Buna TPU.Fac antrenament acasa, dar asta nu cred ca e o mare diferenta fata de sala. Ceea ce vreau sa va intreb este daca e bine sa faci febra musculara sau nu.Am auzit pe unii spunandu-mi ca nu e bine sa faci febra musculara, deoarece nu mai creste muschiul.Altii spun ca e total invers.Pana la urma ma poate lamuri cineva? E bine sa fac febra musuculara daca vreau ca muschiul sa creasca?

Răspuns Câştigător
| Sucigan_Razvan_1999 a răspuns:

Febra musculara inseamna ca ti-ai fortat la maxim puterea, a doua zi te va doarea toti muschi si doar peste 2-3 zile vei putea face din nou exercitile, sau poate ca nu daca fortezi din nou,.Nu prea e bine sa faci febra musculara pentru ca daca fortezi la maximi muschii, te va durea,(P.S: La picioare nu vei putea sa umbli de durere). Faci cate 20 flotari, abodomene, geneflexiuni(acestea le-as recomanda pentru ca sunt exercitiile de baza ) in ziua urmatoare +2 (sau cate vrei ), si tot asa cand vei ajunge la 200+ nu prea te va mai interesa cate faci, atunci muschi o sa se obisnuiasca. Bafta la tras de fiare.Succes.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Sucigan_Razvan_1999):

Serios? alea sunt exercitiile de baza?

Esti doar un COPIL MIC care isi da si el cu parerea, nu?

| SiLaS a răspuns (pentru Sucigan_Razvan_1999):

Ce exercitii de baza sunt alea prietene? Si de ce sa le faca zilnic sau tu nu stii ca muschii cresc in zilele de pauza? Parca ti-am mai zis sa nu mai comentezi la categoria asta pentru ca nu ai habar ce vorbesti.

12 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

" dar asta nu cred ca e o mare diferenta fata de sala"

Asta e un motiv pentru care o sa ramai un copil firav.

Ce antrenament faci? Ai bara de tractiuni, paralele, suport de haltera pentru genuflexiuni, banca reglabila, gantere reglabile?

| 7Slasher666 explică (pentru Cosmin86):

Sala iti ofera doar echipamentul necesar.Dar asta nu inseamna ca-ti face muschii sa creasca mai repede sau alte chestii de genul.La asta ma refeream. Poti avea si acasa tot ce e la sala.Deja o dam in mandrie cand spunem cuvantul sala.

| Cosmin86 a răspuns (pentru 7Slasher666):

Mai e ceva la sala ce nu ai acasa : atmosfera.

Progresezi mult mai repede cand esti inconjurat de oameni masivi, care trag la rupere si de la care inveti chestii.

Chiar si dupa 7 ani de sala tot mai poti invata ceva de la un profesionist happy

| cristimihailov a răspuns:

Febra inseamna depasirea limitarilor normale sau o proasta gestionare a activitatii sportive: nu faci incalzire, nu iti scuturi muschii la final, etc.

Era o idee prin 80 gen no pain no gain inceputa de funda mi se pare. E gresita consider eu. Durerea inseamna prea mult.

Răspuns utilizator avertizat
| SiLaS a răspuns:

Nu e mare diferenta fata de sala? Copile acasa ai bara de tractiuni,gantere reglabile, banca reglabila, bara Z, bara H, helcometru? Acasa o sa ramai un slab ca toti ceilalti care fac"sala acasa"rolling on the floor o tampenie.

| Madalina84 a răspuns:

Febra musculara este atunci cand faci mai mult efort si.dar muschii se obisnuiesc dupa ce faci acele exercitii mananca ceva dulce sau bea apa cu zahar :3