| ILoveMusic25 a întrebat:

Va rog ajutati-ma! crying
Vreau sa scap de pe grasimea de pe abdomen... dati-mi va rog niste dieta sau ce as putea manca si ce nu? Si ce exercitii as putea face (acasa)?

3 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Daca intrii pe link-ul asta: https://www.youtube.com/watch?v=UWV09oZpm3o
o sa vezi in partea dreapta si mai multe videoclipuri cu exercitii.
Cu mancarea:
-nu te hrani seara dupa ora 19.00;
-nu amesteca painea cu pastele fainoase, cartofii, dulciuri;
-nu manca fructe dupa-amiaza si seara (noaptea);
-manaca 4-5 mese pe zi dar nu manca mult si nu te ridica satul niciodata;
-mananca carne usoara: de vita, de pasare sau de peste. Poti manca si porc dar numai carne macra;
- nu bea sucuri, bere si apa minerala.

| s3bycu a răspuns:

Uite aici un articol in care am dezbatut pe larg pesii pe care trebuie sa faci pentru a obtine un abdomen definit: https://cirdeiusebastian.wordpress.com/......patratele/ Multa bafta! happy

| SaintBernard a răspuns:

Nu ai cum sa scapi de grasime doar de pe abdomen. Cand te îngrasi, grasimea se depunde uniform peste tot, in general... la fel si cand slabesti. Daca vrei cm in minus, reglează-ti alimentatia, mănâncă doar la ore fixe, nu sări niciodata peste micul dejun, elimina din alimentatie carbohidratii (pâine, covrigi, paste, orez, zaharuri, deci dulciuri) si mănâncă de toate, cate putin din fiecare, cat mai variat si consuma multe legume si fructe. Bea cate un pahar cu apa cu 10min inainte de masa, in rest bea cat mai multa apă. Nu exista o dieta minune care sa te ajute sa scapi de kg in plus, poti doar sa eliminînd ce nu-ti face bine si sa mănânci sănătos. Mai poti opta pentru ceai verde sau rosu, de rooibos care iti accelerează metabolismul, dar sa nu faci abuz. Referitor la activitatea fizica, iti recomand alergatul, iti lucrează foarte multe grupe de muschi si e si exercitiu cardul, binevenit. Mai poti incerca abdomene, diferite tipuri de abdomene, găsesti instructiuni pe youtube, de exemplu. Succes!