| RAf1224 a întrebat:

Vreau sa imi ziceti care este jucatorul si jucatoarea de tenis care va plac cel mai mult. Sa îmi spuneți și de ce.La mine e Roger Federer la băieți, iar la fete nu mă pot decide dintre Sharapova, Azarenka și Halep.

Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

Roger Federer de departe. Cred ca nu mai are rost sa scriu despre el, toata lumea il cunoaste. Pe langa faptul ca e cel mai bun jucator de tenis din istorie, este si "baiat bun". Are un caracter foarte frumos, iar gesturile pe care le face nu sunt pentru a-si atrage suportul fanilor (precum face Djokovic). La fete imi mai plac Petkovic si Wickmayer, insa jucatoarea mea favorita este Agnieszka Radwanska. Poloneza este, de departe, cea mai inteligenta si cea mai talentata jucatoare din circuit. Deplasarea in teren este foarte buna, insa consider ca ii lipseste forta in lovituri. Serena Williams, Azarenka, Sharapova au aceasta forta si, datorita ei, au performante mult mai mari decat Radwanska.

3 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Nu urmaresc tenis sau alt sport, dar asa fugitiv am urmarit 2-3 meciuri de tenis. Pot sa zic de Novak ca este tatal tenisului in acest moment, iar la feminin este Serena Williams. Simonica Halep mai mult e accidentata decat sa joace, penibil!

| deeeaqq a răspuns:

Novak Djokovic, la băieţi.
Maria Sharapova, la fete.

Îmi place cum joacă. ^^

| Claudiu_Clau_1984_gIBZ a răspuns:

Novak Djokovic si tenisul feminin nu prea imi place.
Imi place de Djokovic, stilul lui de joc :3