| Akumetsu a întrebat:

am un copil de aprox. 4 ani si as vrea sa il inscriu la un club sportiv de karate sau ceva asemanator, am cautat cluburi de aikido dar majoritatea nu vor copii sub 5 ani.Stiti vreun club sportiv de karate unde as putea sa-mi inscriu copilul?

Răspuns Câştigător
| FreeOzy a răspuns:

Lasa-l pana pe la 7 ani sa ma traiasca din copilarie ca asa mi-au facut si ai mei de n-aveam timp sa ies pe-afara.Acum sa nu crezi ca te oblig, asta mi s-a intamplat si mie si iti spun cum a fost.Acum depinde si de program pentru ca eu mergeam 4 zile pe saptamana de la 16-18 inclusiv in weekend si nu aveam un antrenor cine stie ce, mai mult ce urla pe-acolo ca nu-l asculta nimeni.Banii pe care ii plateam pe luna erau 50 ron. Daca chiar vrei sa-l pui sa faca sport iti recomand de pe la 7-8 ani sa faca karate pana la 12-13 apoi sa-l trimiti la kick boxing daca chiar vrei sa-l axezi pe sporturin din astea. Daca vezi ca ii place si are succes(asigare-te mai intai ca-i place) tine-l acolo pana se va retrage el de buna voine(daca).
Ai grija si mediul in care traieste pentru ca eu nici acum nu am scapat de retarzi care-mi mai zic karatistu si ma iau la misto pe tema asta(inclusiv profesorii)

0 răspunsuri: