| userrTpu a întrebat:

Ce parere aveti despre Cristiano Ronaldo? are o imagine proasta doar din cauza presei? il puteti considera unul din cei mai buni jucatori all-time? Se mai intoarce la Manchester United sau sunt doar zvonuri?

Răspuns Câştigător
| Ibrahimovic a răspuns:

E arogant, nimic de spus. Dar aceasta aroganta survine faptului ca a muncit foarte mult sa ajunga unde a ajuns. Ce parere sa am. Da, e unul dintre cei mai buni jucatori din toate timpurile, a realizat foarte multe lucruri pana acum in cariera. Ii lipseste un trofeu cu nationala Portugaliei, pe care ma indoiesc ca-l va obtine daca nu mai apar ceva jucatori gen Figo, Deco, etc.
La Manchester United se va intoarce, dar nu cred ca prea curand. Cel putin pana nu mai castiga niste trofee cu Real si pana cand Manchester nu va ajunge la un nivel cat de cat apropiat cu cel al madrilenilor, nu se va intoarce. Poate pe la 33-34 de ani, cine stie.

Si da, sunt fan Cristiano Ronaldo.

| userrTpu explică (pentru Ibrahimovic):

Salut mosule, intre timp omul nostru are 2 cupe continentale cu Portugalia! Numai bine, salut!

2 răspunsuri:
| Whateverpfff a răspuns:

Eu sunt fan Barca...sincer nu am o parere prea rea despre el...adica toata lumea din jur il cunoaste pe Cristiano Ronaldo.un fotbalist extraordinar, caracterizat de unii egoist etc infine dar dintre toti curiosi din lume putini il cunosc pe Cristiano Ronaldo! pe el, persoana cum e el in viata de zi cu zi.nu imaginea pozitiva sau negativa cerata de presa.Iar legat de intoarcerea lui la Manchester United eu cred ca o va face happy