| Andreiu68 a întrebat:

Cine imi spune o chestie la pariuri? Stiu sa joc, stiu ce inseamna 1x 2x 1 2 12 xpauza final; sistem etc stiu ce inseamna dar am auzit ca e ceva la bilete cu fotbal gen:la -1 -2 -3 ce reprezinta astea? Dau funda

Răspuns Câştigător
| ChiarEu2 a răspuns:

Handicapul asiatic este putin mai interesant, insa confera si o gama mai larga de optiuni pentru pariere. Singurul dezavantaj existent in cazul handicapului asiatic este ca acesta poate fi pariat doar la casele de pariuri online.
Exista 21 de tipuri de handicapuri asiatice:
Handicap (0) – pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga meciul. In cazul in care partida se incheie la egalitate, pariul se ramburseaza (suma pariata este returnata)
Handicap (+0, 25) – pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga meciul. In cazul in care partida se incheie la egalitate, o jumatate din suma pariata este considerata castigatoare, iar cealalta jumatate este restituita.
Handicap (+0, 50) – pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga sau face egal.
Handicap (+0, 75) – pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga sau face egal. In cazul in care este invinsa la un gol diferenta, 50% din suma pariata este pierduta.
Handicap (+1) – pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga sau face egal. In cazul in care este invinsa la un gol diferenta, pariul se ramburseaza.
Handicap (+1, 25) – pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga sau face egal. Daca aceasta este invinsa, o jumatate din suma pariata este castigatoare, iar cealalta jumatate se ramburseaza.
Handicap (+1, 5) – pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga, pierde la un singur gol diferenta sau face egal.
Handicap (+1, 75) – pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga, pierde la un singur gol diferenta sau face egal. Daca pierde la doua goluri diferenta, suma pariata este returnata in proportie de 50%.
Handicap (+2) – pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga, pierde la un singur gol diferenta sau face egal. Daca pierde la doua goluri diferenta, suma pariata este returnata integral.
Handicap (+2, 25) – pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga, pierde la un singur gol diferenta sau face egal. Daca pierde la doua goluri diferenta, 50% din suma pariata se considera ca fiind castigatoare, iar cealalta jumatate se ramburseaza.
Handicap (+2, 5) – pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga, face egal sau nu pierde la mai mult de 2 goluri diferenta.
Handicap (-0, 25) – pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga la cel putin un gol diferenta. Daca partida se termina la egalitate, jumatate din suma pariata este pierduta.
Handicap (-0, 5) – pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga.
Handicap (-0, 75) – pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga meciul la minim doua goluri diferenta. Daca diferenta este de numai un gol, 50% din suma pariata se considera ca fiind castigatoare, iar cealalta jumatate se ramburseaza.
Handicap (-1) – pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga la minim doua goluri diferenta. Daca diferenta este de numai un gol, pariul se ramburseaza.
Handicap (-1, 25) – pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga la minim doua goluri diferenta. Daca diferenta este de numai un gol, primiti doar 50% din suma pariata inapoi.
Handicap (-1, 50) – pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga la cel putin doua goluri diferenta.
Handicap (-1, 75) – pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga la mai mult de doua goluri diferenta. Daca diferenta este de numai doua goluri, 50% din suma pariata este considerata castigatoare, iar cealalta jumatate se ramburseaza.
Handicap (-2) – pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga la mai mult de doua goluri diferenta. Daca diferenta este de numai doua goluri, suma pariata se intoarce in contul dvs.
Handicap (-2, 25) – pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga la mai mult de doua goluri diferenta. Daca diferenta este numai de doua goluri, jumatate din suma pariata este pierduta.
Handicap (-2, 50) – pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga meciul la mai mult de doua goluri diferenta.

0 răspunsuri: