| Havyna a întrebat:

Cum sa slăbesc 3 kg? Am 16 ani.
Nu pot sa fac mișcare..adică sa alerg. Pot face exercitii acasa. Ce fel de exercitii sa fac?
Legat de alimentație..nu pot avea 3 mese pe zi
Ma trezesc pe la 12 acum in vacanta si micul dejun e deja exclus cu toate ca știu ca e cel mai important..si in general nu pot manaca foarte mult. Dacă mănânc odata pe zi ma satur. Am renunțat la dulciuri, sucuri, pâine etc.
La 1, 70 am 60 de kg, însă vreau sa mai dau jos vreo 3 kg.
Va rog ajutați-mă!
Funda!

5 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Introdu ceaiul verde in alimentatia ta, chiar cel matcha, studiaza pe internet despre alimentatie, mananca cat mai ordonat calculandu-ti caloriile si incearca, pe cat posibil, sa faci sport.

| anonimg a răspuns:

Culcă-te devreme și te scoli devreme.
Trebuie să nu mănânci seara.
Trebuie să ai o viață mai activă: mers mult pe jos, folosirea bicicletei.
Exercițiile fizice de acasă trebuie să fie din acelea pe care le-ai învățat la școală. Începi cu încălzirea: alergatul pe loc, încălzirea tuturor articulațiilor și mușchilor începând cu rotații și mișcări ușoare -nu bruște- ale capului, apoi trebuie treci la abdomene, genuflexiuni și altele.
Caută să obții elasticitatea corpului mai mult decât slăbirea lui (vei și slăbi)
Și de asemenea caută ca exercițiile să îți fie plăcute. Aș recomanda și înscrierea la un sport (volei, inot și altele). Sau mersul la o sală de fitness. Cred că părinții te-ar ajuta în privința aceasta.

| aXy99 a răspuns:

Si eu ma trezesc la 12-15 si tot iau micul dejun. Dar il iau mai tarziu (evident) adica imediat dupa ce ma trezesc. Am 3-4 mese pe zi.
Daca te culci tarziu, poti manca tarziu, sa nu faci prostia sa mananci 2 mese de la 1 la 7, iar de la 7 pana la 3-4 dimineata sa nu mananci nimic (dupa care alte 8 ore sa stai infometat). Nu!
Cat despre slabit, renunta si la mancaruri prajite in ulei si fast food, mananca mai multe legume si vei slabi cu siguranta.
PS: De ce nu poti face sport? Alergatul, sprinturile, inotul ajuta.

| xerxes1 a răspuns:

Nu m-am trezit cred niciodata la ora 12 nici cand m-am culcat la 3 dimineata.
Probabil ca faci parte din generatia de nascuti deja obositi.

| litere123 a răspuns:

Îți recomand aplicația "Lose Belly Fat".Te asigur că face munte schimbări corpului tău, dar trebuie să depui efort.Mananca de 3-4 ori pe zi, dar câte puțin. Evita în continuare dulciurile, sucurile acidulate, grăsimile etc. Ora la care ar trebui sa te oprești să mai guști ceva, este 18. Dupa masa de seară, încearcă să faci câteva exerciți din aplicația sugerata, iar peste 1-2 săptămâni ai să vezi rezultatul.Nu uita, consuma multă apă.
Spor!