| Katona_Claudiu_1999 a întrebat:

Dacă merg prima dată la sală pot alege eu însămi la ce aparat să mă pun și ce exerciții să fac sau există un antrenor care mă învață și antrenează și pot plăti numai pentru o zi fără abonament?

3 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Daca plătești abonamentul și intri in sala poți face ce aparate dorești. Unele sali au instructor, altele nu au, dar în mare parte daca vrei sa lucrezi cu el trebuie să plătești.

| IgnatVictor a răspuns:

Salut!
Când îți faci abonament (care e cel mai eficient, dacă mă întrebi pe mine), poți să folosești toate aparatele din cadrul sălii respective. Dar, dacă vrei să ai un antrenor care să te ajute, trebuie să plătești în plus - asta e o regulă pe care o aplică majoritatea sălilor. Oricum, pentru informații precise mai bine te uiți pe site-ul sălii la care vrei să mergi. Acolo e prezentat totul într-o manieră ușor de înțeles.

| AlexAlxAlex a răspuns:

Pai iti poti face abonament simplu unde faci ce vrei prin sala, poti sa iei toate aparatele la rand etc, cu antrenor e mai scump si te invata astfel sa ajungi la rezultatul dorit, referitor la a doua intrebare: in general la sala poti plati o zi sau sau iti faci abonament de o luna.