| iLuzye a întrebat:

Doresc sa-mi tonific fesele, abdomenele si muschii de la mana, dar fara sa slabesc. Stiu ca este totusi o diferenta intre a arde grasimi, si a antrena muschii.
Oare daca fac, de exemplu, la bicicleta eliptica pe programul intens, si nu pe cel rapid, reusesc aceasta performanta?
Si ce exercitii foarte eficiente pentru abdomen stiti? Care sa solicite toti muschii burticii?
Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| hummer24 a răspuns:

Bicicleta eliptica e buna, insa nu stiu pe care program sa incerci incearca si pe unu si pe altu sa vezi intr-o saptamana cum te simti.
Muschii de la mana chiar si umerii i tonifici cu gantere de 1 kg dar nu mai mult de 1 kg si faci diverse exercitii si miscari de bratewinking
Fesele le tonifici stand pe burta, ridici piciorul cat poti tu de sus, atentie piciorul sa fie drept pe tot parcursul miscarii, 12 pana la 20 repetari, apoi celalalt picior si tot asa. Mai poti sa faci si genuflexiuni pentru coapse sunt bune si alea.
Pentru abdomene, faci numai abdomene si inca, cateva niscari pentru intercostali. Pentru partea de jos a abdomenului, stai pe spate si ridici numai picioarele pana creezi un unghi de 90 grade trunchi- picioare, Picioarele trebuie sa ramana drepte, sa nu indoi genunchii, dar daca nu poti, e ok, pe parcurs o sa poti. Sper ca ai inteles in mare chestiile si mai poti sa gasesti pe youtube anumite tehnici de antrenamentwinking

0 răspunsuri: