anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fac asa:
200 genuflexiuni: 100 pauza de 2 minute iar 100
200 abdomene: 100+100(ca si genuflexiunile)
flotari: fac cate 10 pauza 1-2 minute, pana vad ca nu mai pot, am ajuns doar la 40
si alerg dimineata la 8, cate jumatate de ora fara sa ma opresc, doar atat pot acuma...o sa se vada ceva rezultate?
Vreau sa ma finisez si la pectorali si abdomen, adica nu-s gras, am putina burta, putin de tot, si nu am pectorali calumea, a si vreau sa incerc sa fac si ceva tractiuni, pot doar 2, dar stiu ca-s foarte bune, astept raspuns rapid

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Continua asa si poate faci o febra musculara si nu te mai ridici din pat 1 saptamana. "Antrenamentul" este unul bun, dar cam dur. Nu te mai tortura singur din disperarea de a face muschi. Mai bine mergi la o sala. Parerea mea.

| anonim_4396 explică (pentru Cosmin86):

Ideea este ca nu am sala, e un orasc am subdezvoltat, si nu ma fortez, poate doar putin la abdomene, in schimb genuflexiunile le fac usor, sa zicem..chiar vreau sa trag tare pentru ca m-am apucat de n ori de antrenamente si nu le-am dus la capat, si acuma ca tot e vacanta, vreau sa fac ceva dur, chiar daca ma fortez, e un antrenament dupa care voi avea rezultate?

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Dupa felul in care scrii si la cat de hotarat esti rezultatele vor aparea, dar cu timpul. Nu te astepta la rezultate din prima zi, sau a doua... Trebuie sa faci asta periodic nu "ca azi sunt obosit". Daca te uiti la The Rock ( actorul ) arata bine facut pentru ca mereu se intretine la fiare. Daca ai muschi mari si nu mai continui sa te intretii, te ingrasi. Si nu astepta sa faci muschi lui The Rock. In primul rand el trage de fiare, in al doilea rand are si alimentatia pe masura + vitamine.

Poti sa faci muschi si cu steroizi, dar nu iti recomand pentru ca devi un monstru, iar steroizii afecteaza inima.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Iti dai seama ca nu vreau sa arat ca el, e prea muscolos laughing, si e imposibil pentru un pusti de 16 ani sa faca asta, dar vreau si eu sa ma "finisez" si de asta ma fortez, ca m-am saturat de aspectul actual al corpului meu si vreau sa trag tare, cat de tare pot.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Poti sa arati precum the rock, dar nu la 16 ani. Dar daca ai inceput acum antrenamentul si continui sa tragi de fiare in fiecare zi, daca ai alimentatie si vitamine in 10-15 ani arati ca el. Doar ziceam si eu. In cazul tau iti doresc bafta. Dar dupa parerea mea este cam mult. MAI taie din cifre. Vezi sa nu iti afecteze inima. Inima este cea mai solicitata la astfel de antrenamente.

Eu am 24 de ani, nu am muschi sa dau gagicile pe spate, nu fac ce ai scris tu, dar sunt atletic pentru ca merg mult pe jos. Na, eu locuiesc la Brasov, am si pe unde +padure. Cine te place, te place asa cum esti nu muschi sa se rupa camasa pe tine.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Dar nu vreau muschi foarte mari, doar ca nu-mi place efectiv cum arat acum, eu zic ca se permite la varsta mea sa am burta, fie ea cat de mica, vreau sa am si eu pectorali calumea si patratele daca se poate laughing, si eu am padure, practic oraselul asta micut e inconjurat de padure si pot ajunge repede, si n-as scade numarul pentru ca nu ma fortez, nu am facut deloc febra musculara de cand le fac, sau poate am facut, dar foarte putin la abdomen si la piept, eu zic ca e ok asa.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Am vrut sa zic ca nu se permite sa am burtalaughing

12 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Antrenament de copil mic, cu care ramai firav.

Fa-ti un program, cu PUTINE repetari ( in niciun caz 100 ) cu greutati adaugate.

Eu si la tractiuni leg discuri de 20-30 kg de mine, ca sa nu pot face peste 5-6.

| anonim_4396 explică (pentru Cosmin86):

Gen 4-5 serii a cate 5-6 flotari si genuflexiuni cu un ghiozdan cu 2-3 sticle a cate 2 litri de apa?

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

2-3 sticle de 2 litri = maxim 6 kg.

Mai ai pana la 30 kg o gramada. Nu ai discuri la sala?

| anonim_4396 explică (pentru Cosmin86):

Dude, am 16 ani si sala din oras s-a inchis, nu crezi ca exagerezi? nu vreau sa fiu culturist

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu 30 kg nu esti nici pe departe culturist.

| Jora_Alexandruemilian_1990 a răspuns:

Pai, dupa parerea mea, ar trebui s a faci doar jumatate din ele. Dupa poti avansa, dar nu prea repede.
Cu cat iti dezvolti corpul mai bine, poti face si mai multe. Dar nu imediat. Daca faci pe zi cate 50 din ce ai spus tu, dupa 4-5 luni incearca cate o 100 din fiecare.