| Cojocaru_Iustina_1998 a întrebat:

Heeei! Ce sport sau exerciții ajută cel mai mult la slăbit (înafară de sală)?

Răspuns Câştigător
| Dia007 a răspuns:

Concomitent cu sportul trebuie sa ai o alimentatie adecvata.
Iti spun ce fac eu (am dat in ultima saptamana 3, 6 kg jos)
1. Beau cel putin 2.5 l de apa pe zi (asta ma face sa ma simt si plina)
2. Nu beau nimic carbogazos (nici apa minerala)
2. Ma axez pe legumele de sezon (nimic prajeli, fara paine, am inlocuit uleiul de floarea soarelui cu ulei de masline, ocazional piept de pui fiert cu orez simplu, fara sare)
3. Mancare fara sare
4. Dulce: ciocolata neagra (eu imi iau Ciocolata de la Kanda, cu 55% ciocolata neagra)
5. Daca vreau musai paine, iau paine neagra (insa nu aia pufoasa, feliata, ci cele mici, compacte)
6. Somn - e important! Indicat e sa ai 7-9 ore de somn pe seara (am citit in mai multe articole legate de somn ca e bine e dormit de la ora 22:00 - in seara asta m-am luat cu TPU, in rest ma culc la 22:00)
7.Eu mi-am facut un program de 10 exercitii ce il repet de cel putin 5 ori pe zi sau mai mult (in perioada asta nu am nimic de facut decat sa am grija de mine). Alege ceva care sa-ti placa si sa nu te plictisesti. Poti imbina mai multe exercitii, dar impune-ti o limita si, putin cate putin, de la o zi la alta, incearca sa faci putin mai mult.
In orice caz, daca vei face febra musculara, nu te opri, e important. Fa exercitiile, dar in alt ritm. Dupa 2-3 zile corpul tau ar trebui sa se obisnuiasca, iar febra musculara sa fie doar de domeniul trecutului (insa, trebuie sa tii minte sa iti intreci limita - pana la urma ideea e sa iau jos putin cate putin)
-apa
-mancat sanatos
-exercitii (pe muzica, evident happy )

Spor

5 răspunsuri:
| Kenya a răspuns:

Toate sunt ok daca le faci corect si ai o alimentatie sanatoasa. Eu fac squats si abdomene

| steffyboy a răspuns:

Orice sport, dar trebuie sa ai si o alimentatie adecvata...altfel nu o sa se vada rezultate.

| Adiiiiiii69 a răspuns:

Alearga si mananca asa: dimineata mananca bine dupa pe tot parcursul zilei ia doar gustari si incearca fara dulciuri, sucuri, etc. Si nu manca dupa ora 6..Inainte de culcare cu 1 ora 30 minute de abdomene si cateva genoflexiuni..in principiu' o sa iti fie foamne..Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| AspirinaDeInima a răspuns:

Buna! Eu ca sa slabesc(si se vede ca am slabit)beau apa pe burta goala, si beau inainte si dupa fiecare masa apa, mai ales in timpul zilei.Dar ai grija, incepe cu putina apa si creste cantitatea.Eu la inceput beam 1 pahar cu apa iar acum, dupa 3 saptamani beau 2 pahare.Bafta! :*