| Annnnonimgirl a întrebat:

Hei am si eu o curiozitate, am 14 ani si vreau sa merge la sala, pot? Adică nu stiu am auzit ca e voie de la o anumită vârstă si mna.Si daca ma voi duce la sala, va sta cineva cu mine? Adică vreun antrenor, ceva? Sau pot face sport singura si liniștită?

Răspuns Câştigător
| GreenVoid a răspuns:

In sfarsit cineva care intreaba de sala si nu cum sa slabeasca 10 kg in doua zile laughing Ai voie sa mergi chiar daca ai 14winking Bafta!

5 răspunsuri:
| antoniaidk a răspuns:

Nu este limita de varsta..si eu zic ca depinde la ce sala mergi.dar cred ca daca vrei sa stai linistita si sa faci singura sport, eu nu cred ca antrenorii nu te lasa

| dopmic a răspuns:

Conteaza varsta deoarece, daca ridici greutati corpul nu mai creste ramai cu inaltimea care o ai sau cel putin asa am auzit. Dar daca esti destul de înalta nu are nimic

| Cosmin86 a răspuns (pentru dopmic):

Ai vreun studiu medical care sa ateste ce spui tu? Da si mie link-ul sau numele revistei de specialitate in care a aparut.

| Barbyy a răspuns:

Nu este nicio limită de vârsta, pot să te duci liniştiă dacă doreşti.
De obicei în sală sunt antronri dar dacă vrei să te antrenezi liniştită nu o să steie lângă tine.
De asemenea dacă doreşti să te ajute poţi să le ceri ajutorul lor.

| IreneRuth a răspuns:

Eu ma duc cu un coleg la o sala unde se face si forta si mma (arte martiale mixte). Colegul meu s-a luat de sala (are 14 ca tine) dar in primele zile a fost insotit de antrenorul de la mma/un coleg mai mare de-al nostru pentru ai arata ce exercitii sa faca, dupa a mers singur.

Daca nu ai cunostinte care practica, poti gasi un personal trainer care sa iti spuna ce exercitii sa faci. Legat de varst, eu stiu ca e bine sa faci cand ai peste 13-14 ani, dar nu cred ca e vreo problema.