anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma numesc CRASMARU RONALDO si am decis sa apelezi la voi, deoare suntem toti pentru unu si unu pentru toti nu? bine sa trecem la subiect.Am 14 ani sunt din roman si m-am decis sa ma dau la inot si volei.Si nu prea stiu ce alimentalie sa-mi fac.
uitati cum mam deci seu sa mananc in fiecare zi
Dimineata:aici nu stiu daca manac sau nu ca ma duc la scoala si eu nu prea manc de obicei imi iau suc sau cipsuri(SA IMI DATI VOI NISTE MESE CARE AR TREBUI SA LE MANANC DIMINEATA)
Pranztongueireu cu piept de pui la gratar +salata de rosi gogosari, castraveti, ulei de masline, dar poate sa se mai schimbe uneori adica manc ori salata de verdetea sau salata de varza(cand vin de la scoala)sau as putea manca niste sanwishuri(aici nu stiu daca e buna mancarea de la fasfood.
Sera pe la 6 jumate 7 sa nu treaca de 8:La fel tot pireu de cartofi cu piept de pui sau pui la cuptor cu cartofi copti cu niste salate(si foarte multe fructe sa manc in fiecare zi). Deci va rog sa ma luati foarte in serios.Rugamintea mea este sa imi dati un program cu masa ce ar trebui fac cu cartofi cu puiu salate, fructe.Si vreau sa-mi spuneti daca uleiul de masline este pentru dezvoltarea muschilor si inaltimii adica la inot si volei.Si as vrea sa-mi ziceti si voi daca fac bine cu inotu si voleiul daca e bine sau fac prea multe,daca nu as putea face doar inot sau volei(care este mai bun pentru dezvoltare).Va rog foarte mult sa ma ajutati. Vreau sa-mi spuneti daca manc bine,daca manc prea mult, prea putin, o explicatie logica +alimentatia orele cand sa manc... si niste nume de alimentatie.Cel mai bun raspund sincer si cel mai explicativ primeste fundita si cei care au incercat primesc vot.La revedere si o seara placuta! Pa Pa

Răspuns Câştigător
| Ane_Ana_Maria_1995_XgYc a răspuns:

Pai.in primul rand fastfood si chipsurile NU. dimineata poti manca cateva felii e paine cu cascaval, sunca, miere cu unt sau cereale cu lapte.iti poti face un ceai. dimineata poti manca pe saturate (dar sa fie mancare nu chipsuri). Uleiul de masline nu ajuta la nicio crestere dar este bun pentru organism.Ar fi si foarte bine daca ai respecta orele meselor gen:diminetata la 7 dupamiaza la 1 si seara la 7. Este bine sa alternezi mancarea ..adica sa mananci si porc si vita, sau supe si ciorbe(acum daca faci sport asta nu inseamna ca scoti tot ce mancai inainte)numai sa ai grija cat mananci si la ce ora.fructele de preferabil sa mananci de acelasi fel intr-o zi.de ex: doar mere sau doar nectarine. Sper ca te ajuta! ( ps.am facut sport de performanta ) Succes! papa

3 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Pentru cresterea muschilor : proteine ( carne, peste, branza, oua), si carbohidrati. Uleiul de masline intra la categoria "grasimi sanatoase", e bun pentru organism, dar nu te ajuta la muschi.

Tu cu 3 mese pe zi vrei sa pui masa musculara?

| XHHHX a răspuns:

Incearca inot si ia vreo 5 mese pe zi

| unuplusnoua a răspuns:

Mai bine pune mana pe o carte!