| qMiruq a întrebat:

Heii TPU :*! Am si eu cateva intrebari legate de L-carnitina.Eu as vrea sa slabesc numai la burta si sa-mi fac six pack - visul oricarei femeie de altfel laughing. Ma ajuta cu ceva L-carnitina, urmata de un regim alimentar? Dupa parerea voastra care L-carnitina este mai buna, cea lichida sau pastilele? Ce doze vin administrate? Si in cat timp se vad rezultate?
Si ultima intrebare: de unde pot achizitiona un Shaker? [sticla din aceea speciala pentru sala si pentru shake-uri cu proteine, etc]

Multumesc anticipat :*!

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Nu slabesti numai la burta decat cu liposuctie. corpul uman nu e plastelina sa lucreze numai unde vor mainile tale sa modeleze.

carnitina e buna pentru ce vrei tu, 2g pe zi luata in 2 doze e suficient. 1 inainte de efort, 1 intre mese in zona opusa temporal primel doze. forma nu schimba nimic. fie pastile sau nu, same thing. rezultate? prea multe variabile sa primesti un raspuns. difera de tip somatic, alimentatie, antrenament si multe altele. gasesti shake-uri la orice magazin sportiv si la farmaciile care distribuie herbalife (au shaker rahaturile alea si se vand si separat)

3 răspunsuri:
| Goldenboy97 a răspuns:

L-carnitina este buna, ajuta intr-adevar dar cu o alimentatie foarte bine pusa la punct.
Nu slabesti numai la burta, slabesti in general. Deci mai scade si volumul la fund si cred ca nu iti convine :))
Six pack, pentru asta iti trebuie multa munca sa zic asa.
https://www.youtube.com/watch?v=nhRzkGpdQdk. Crezi ca aceste fete arata asa doar pentru ca tin regim si iau l-carnitina? :)

| qMiruq explică (pentru Goldenboy97):

Multumesc pentru raspuns happy!

| argebit a răspuns:

Daca vrei solutii care sa te ajute pe termen lung, incearca o solutie sustenabila, intra pe www.SlabescUsor.ro, este important sa slabesti, dar este mai important CUM SLABESTI. Si inca ceva: grasimea subcutanata o dai jos, dar patratelele tot la sala le lucrezi :-) Si... avem si shake!