| Madamada12 a întrebat:

Hello TPU! Sunt un baiat de 14 ani am pe la 1.70 vreo 50 KG si as vrea un antrenament acasa. Vreau sa lucrez muschii corect, nu sa fac zi de zi aceleasi exercitii si sa se deformeze mai rau.
Am gantere de 3 KG, practic sunt de fitness, dar daca aveti sugestii gen un flacon de 5l de apa sau ceva in genu e ok.
As vrea un antrenament mai explicit pentru piept,abdomen,biceps,triceps si antebrat cat de cat. Picioarele le lucrez destul de des deoarece sunt fotbalist.
Funda clar pentru un raspuns explicit.

P.S. Daca sunteti incepatori ca si mine va rog nu scrieti caci doar ma incurcati, fara suparare, dar as prefera un baiat pe la 18 -20 care are experienta cat de cat.
MULTUMESC!

Răspuns Câştigător
| Georgestaff08 a răspuns:

Cauta Angel Fitnes pe youtube si pentru inceput ai putea sa incepi sa faci niste exercitii flotari, genoflexiuni, abdomene, ai putea folosi 2 bidoane de apa ca greutati pentru inceput este bine sa faci niste exercitii in fiecare zi si pe urma sa te apuci calumea pentru ca daca te apuci sa lucrezi 2-3 grupe de muschi pe zi trebuie sa faci putine exercitii pentru a nu fave supraantrenament sper ca te-am ajutat.;-)

1 răspuns:
| Pacquiao a răspuns:

Baga TRACTIUNI la greuwinking Dezvolta brate(biceps, antebrat) FLOTARI pentru piept ABDOMENE si BRICEGE pentru abdomenwinking Ai zis ca ai gantere, fai exercitii cu numar mare de repetari si numar mare de serii happy Sper ca te-am ajutat!