| bbnnmm a întrebat:

Hey. Vreau să slăbesc, dar nu prea știu ce aș putea mânca la școală. Nu vreau să mănânc tot felul de prostii. Îmi puteți spune ce aș putea mânca la școală pentru a slăbi?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!
In primul rand, trebuie sa fii sigura pe tine ca vei reusi sa slabesti.
In al doilea rand, incepe sa faci sport (handbal, volei, tenis, orice).
In al treilea rand, incearca sa nu mananci ce mananca colegii tai.Incearca sa nu mai bei suc si alte bauturi de pe piata.Nu manca fast-food.

Nu te infometa! Nu te gandi ca daca esti flamanda toata ziua slabesti.Si eu sunt la scoala si nu am cum sa nu mananc.Stresul si presiunea de la scoala te vor dobori daca nu mananci nimic.

| Syndre a răspuns:

Ca să slăbești trebuie să fii în deficit caloric; atâta timp cât nu-ți întreci caloriile, slăbești și dacă mânânci ciocolată.
Dacă nu vrei să-ți numeri caloriile, încearcă să mânânci cel mai mult legume, carne slabă, pește și lactate până în 10% grăsime. Fructe în cantități moderate pentru că sunt bogate în calorii, iar dulciuri și junk food, pâine etc. deloc.
La școală poți să-ți iei un măr de 200g gen, dar nu mai mânânci fructe în ziua respectivă. Poți să-ți pui într-un pachet o salată făcută acasă sau poți să-ți iei la tine un iaurt low-fat sau un pachet de brânză cottage. Sandwich nu-ți recomand, pâinea nu prea își are locul când încerci să slăbești.

| Sfetnicul a răspuns:

Fructe și mai multă mișcare (alergare, mers) și mai puțin stat la calculator.

| Ungureanu_Magdalena_1997 a răspuns:

Ia-ti de acasa fructe, legume, un sendvis care sa nu contina carne, iti poti face diferite sucuri naturale. Sper ca am fost de ajutor happy

| Calin_Stefan_Mazare_1983 a răspuns:

Încearcă sa îți iei pachet de acasă si sa il mănânci la școală. De exemplu un sandwich BIO, fara carne, cu brânzeturi si verdețuri. La scoala încearcă sa il mănânc doar pe ala, chiar daca iti va fi foame, nu te lăsa ispitita de ceea ce mănâncă colegii tai. Acasă încearcă sa mănânci gradat, adica îți cântărești pe cantarul de bucătărie orice mănânci. Încearcă ca, masa ta de prânz, sa nu depășească 200 de grame, micul-dejun 150 iar cina 100. Între mesele principale, încearcă sa mănânci un fruct. Renunța definitiv la pâine, in special cea alba. Este permisa o felie integrală de pane la fiecare masa si încearcă sa renunți la dulciuri. cred ca am fost de ajutor
funda?

| bbnnmm explică (pentru Calin_Stefan_Mazare_1983):

Nu pot să îmi pun sandwich pentru că am aparat dentar și îmi intră mâncarea printre sârmele ălea și pe urmă ar trebui să mă spăl pe dinți.

| Ungureanu_Magdalena_1997 a răspuns (pentru bbnnmm):

Si eu port aparat dentar.dar mananc si sanvis.Pentru a indeparta resturile ma clatesc bine cu apa si am rezolvat.