| cipicu92 a întrebat:

Ieri am fost la inot pentru prima data... mi-a fost putin teama, dar usor-usor mi-am dat drumul; problema este alta: antrenorul ne-a dat o plutasa ne tinem de ea si sa dam din picioare, numai ca eu nu stiu ce faceam, ca atunci cand dadeam din picioare ma duceam in spate. Nu reuseam deloc sa inaintez. Ma gandesc serios sa ma las chiar de la prima sedinta deoarece nu reusesc sa tin pasul cu ceilalti. (M-am dus la inot in speranta ca ma voi mai inalta, nu pentru a face performanta). Va rog ajutati-ma cu o sugestie pentru alt sport care m-ar putea ajuta sa ma dezvolt, sau o solutie ca sa reusesc si eu sa pot inota.

Răspuns Câştigător
| Laura a răspuns:

Stăteai pe spate pe apă? Dacă da, e de bine, în spate trebuie să te duci dacă dai din picioare. laughing

5 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Rabdare Ti s-a dat pluta si ti-a spus sigur sa dai din picioare sa inaintezi Vei reusi Daca tu de la prima sedinta renunti ce vei face in viata Inotul este ffff bun Du-te in continuare Vei reusi

| DaNNN a răspuns:

Frate. inotul te dezvolta, intr-adevar dar tu crezi ca daca ai fost 1 sedinta, gata ai pus muschi pe tine si ai invatat sa inoti? Nu!
Cad despre faza cu inaltatul, din cate stiu nu prea are legatura cu inotul happy
Personal cunosc multe persoane care ar merge la inot pentru o dezvoltare sanatoasa, dar care nu au posibilitati.
Asa ca profita si incepe 'drumul' cu dreptul!

Bafta.

| Sanborn13 a răspuns:

Imagineaza-ti ca picioarele tale sunt ca motorul unui submarin sau al unei barc cu motor. imagineaza-t ica aia esti si da din picioare onduindu-le unul pe lanaga celalalt ca un peste si impinge de piept ca si cum ai fi o torpila gat sa fie lansata.si da din ce in ce mai tare din picioare dar sa nu incepi sa stropesti aiurea.sigur o sa te deplasezi.prinde curaj chiar daca iei putin apa la bord laughing

| Fikki a răspuns:

1.Daca faci inot nu te inaltirolling on the floor))))(din cate stiu eulaughing ) cel mai bine ar fi sa incerci sa faci baschet.E si mai usor de practicat si te si inalta.Iar despre faza cu inaintatul, n-ai inaintat pentru ca ti-a fost frica sa nu te scufunzi.Trebuie sa nu fi stresat, pentru ca atunci nu faci nimic.(Stiu din proprie experientalaughing) ). Bafta!

| Marlanu_1515 a răspuns:

Cipicu zi-mi si mie unde te duci la inot si tarifu si un nr de tel.sal