| Yanna88 a întrebat:

M-am ales cu niște dureri de genunchi.
Sunt 3 instructori la sala unde eu merg, dar nu sunt de găsit niciodată când ai nevoie de ei!
In momentele unice in care i-am văzut le-am cerut sfaturi despre ceea ce am de făcut. Fiind 3 instructori, fiecare mi-a spus ca "el știe cel mai bine și ca ceilalți nu se pricep " fiecare are propria teorie si nu se potrivește niciodată cu cea a colegilor lui.
Unul dintre ei mi-a spus ca pot face Exercițiile pentru gambe la presa, pentru ca sunt mult mai eficiente. A avut dreptate, am avut rezultate rapide.
Un alt instructor mi-a spus ca nu este pentru fete acest tip de Exercițiu si ca îmi va provoca dureri, și el cred ca a avut dreptate.
Celălalt mi-a aratăt si alte modalități de a lucra gambele.Din punctul meu de vedere nu sunt eficiente și nu îmi oferă stabilitate sau confort (îmi aluneca piciorul, nu îmi pot tine echilibrul ) pot spune ca cel mai bine lucrez cu presa (preferata mea), însă am dureri uneori când ma aplec.
Ar trebuii sa fac o pauza? Sa renunț?
Am nevoie de un
al 4-lea instructor!

2 răspunsuri:
| 1Q a răspuns:

In sportul asta, ca sa il numesc asa, nu exista varianta corecta, fiecare corp reactioneaza la diferite exrectitii, adica daca pentru mine e bun un exercitiu nu inseamna ca e bun si pentru tine, de aceea si insctructorii au opinii diferite si infromatii diferite, tu trebuie sa faci cum crezi tu ca merge mai bine daca simti ca la presa iti intra gambele mai bine atunci continua cu presa, cat despre durerea de genunchi incearca sa nu pui greutate mare o perioada pana iti trece, si cumparati niste banda sa iti izolezi genunchiul cand lucrezi

Bula
| Bula a răspuns:

Daca te doare, las-o mai moale!
E regula veche in oricare sport.