| radu365 a întrebat:

Ma poate invata cineva sa ma bat. sau sa imi dati un link cu tutoriale foarte bune. am forta foarte multa dar nu stiu sa o folosesc batundu-ma. ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| VladItalianu a răspuns:

Sa te bati nu este deloc simplu.Eu am invatat sa ma bat dupa 11 ani, acum am 14 si am 1, 85 inaltime di 80 de kg, sunt ft bine facut.In primul rand trebuie sa te uiti unde dai (ma refer la pumn)daca dai o directa in barbie ai mai multe sanse decat sa dai un croseu pe lateral. Daca nu ai experienta nu incerca sa dai cu piciorul pentru ca te poti dezechilibra. Pumnii sunt baza. Daca vezi ca nu iti reuseste iti recomand un pumnal, cu pumnal il termini din prima lovitura dar risti destul de mult. Daca nu ai un fizic potrivit iti recomand flotari, flotarile iti lucreaza tricepsii, spatele si pieptul, sunt foarte eficiente dar trebuie sa nu te fortezi din prima.Dar iti mai dau un sfat din experienta INAINTE SA LOVESTI, GANDESTETE DE DOUA ORI!

1 răspuns:
| Cosmin86 a răspuns:

Ce inseamna "forta foarte multa", impingi 160 de kg de la piept sau nici nu poti sa misti greutatea aia? Cu cat faci indreptari?