| irinuk28 a întrebat:

O ora de dans, mai exact Street Dance, compensează cu o jumătate de oră de mers la sală? Sau măcar ajută la dezvoltare, atat Street Dance cat și alt tip de dans mai mult sau mai puțin energic?

Răspuns Câştigător
| PrunaPătrată a răspuns:

Nu ai dat detalii, cand zici "compenseaza cu 30 min de mers la sala" te referi la aerobic si cardio? adica mai exact, te referi prin "mers la sala" prin abdomene, alergat pe banda/stepper/bicicleta? Daca la asta te referi, atunci probabil ca e cam acelasi lucru.Ce vreau sa spun este ca la Street Dance practic tot sport faci, alergi, te invarti si etc. deci e practic acelasi lucru cu alergatul pe banda.Dar daca prin sala te referi la "trasul de fiare" in adevaratul sens al cuvantului, atunci NU! Adica tu prin Street Dance faci sport, dansezi.Prin sala stimulezi masa musculara in special, adica tu impingand haltera practic o impingi pentru "a face muschi".Din dans nu o sa ai rezultate foarte fenomenale in masa musculara.Scuze pentru exprimare, dar nu mi-am gasit cuvintele.

| irinuk28 explică (pentru PrunaPătrată):

Da, la chestia asta m-am referit " adica mai exact, te referi prin "mers la sala" prin abdomene, alergat pe banda/stepper/bicicleta? ".
Știu că nu poți să faci mușchi dansand, și oricum nu de asta am nevoie, ci de tonifiere și alte de acest gen happy.
P.S. Sunt fată happy!

2 răspunsuri:
| Lawliet14 a răspuns:

Te ajuta foarte mult orice tip de dans, iar Street Dance e foarte energic.