| Adrian1331 a întrebat:

Salut.Am 13 ani, 70kg si 1.73 metri.Stiu,sunt cam plinut, as vrea sa slabesc cat mai rapid, ca la anul sa dau la liceul militar.Treaba e ca vreau prima data sa slabesc, apoi sa pun putina musculatura.
Probele fizice de acolo suna asa : Traseul utilitar – aplicativ are o lungime de 90 m şi cuprinde 10 elemente, în următoarea succesiune: două sărituri în lungime, succesive, de pe loc; aruncarea a 4 mingi diferite la ţintă; tracţiuni la bară fixă(4):deplasare în echilibru, pe bănci de gimnastică; rostogolirea înainte din ghemuit în ghemuit pe sol; escaladarea unui obstacol – ladă sau cal de gimnastică; sărituri în spaţii marcate pe sol; târâre pe sub un obstacol; ridicare şi transport de greutăţi printre jaloane; alergare 25 m, asta e proba 1 si trebuie facuta in 1.25 minute, iar proba 2 trebuie sa alerg un km in 4 minute.
Stiu, greau, dar am timp intr-un an.La sala nu pot sa ma duc pentru ca e chestia cu scoala, meditatii si tot felul de lucruri din astea.Asa ca as vrea un set de exerctii sau un program ca sa pot sa fac traseul asta...
Vreau sa mentionez ca nu pot face nici o flotare sau tractiune...stiu...sunt vai de capul meu.

1 răspuns:
| SoyAmi a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu o persoana apropiata care face sport.Te poate ajuta sau poate cunoaste pe cineva. Oricum antrenamentul trebuie facut cu cineva pentru a avea motivatie.
Mult succes la admitere! Si ca si un mic sfat, gandeste-te ca e o cariera frumoasa, dar exista si anumite dezavantaje. Daca asta iti doresti cu adevarat, speri sa intri!