| AlexHDROU a întrebat:

Salut, am 14 si merg la sala pentru a slabi, am 87kg si 1.78.Nu fac exercitii cu gantere, in schimb merg pe banda de alergat 1 ora. Ce exercitii ar trebui sa fac, adica pot începe cu gantere? Plus va practic si fotbal.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Alergatul pe banda este o solutie buna, nu mersul, ca ala nu ajuta decat batranii.

| relian a răspuns:

Primul exercitiu ce ar trebuie sa il faci,este ala legat de mincare laughing mersu pe banda cit spui tu, o ora nu te va slabi absolut deloc,iti garantez.
Poti f bine sa stai acasa,nu mai dai banii pe sali,reduci din mincare,unde pui ca o sa mai faci si economie laughing asa o sa slabesti. Miscare faci pentru a iti mentine musculatura in forma. Daca mai incepit si cu gantere,o sa te faci si mai mare laughing exercitiile fizice maresc masa musculara,ori.
Mai degraba alergi,ori joci fotbal, poate alergatu nu-ti face placere, asa ca joci fotbal si tot alergat este, dar parca te atrage sa joci.
Deci sa slabesti trebuie sa maninci mai putin decat o faci acum, asta e tot, simplu si eficient happy

| aditimus a răspuns:

Pe langa banda incearca si putina bicicleta, scari daca au la sala si neaparat atentie la alimentatie.
Bea multa apa plata si consuma legume si fructe de sezon.

| AlaSwek a răspuns:

Poți slabi mâncând și dulciuri, nu exista o anumita mâncare care te face sa slăbești. Cauta ce e ala,, deficit caloric " și încearcă sa îți calculezi tu caloriile fiecărui produs de l mănânci ( sunt aplicații pe magazin play )

| Bazzed a răspuns:

Da, poți începe și cu ganterele, dar pentru slabit lumea alege cardio in general. Dacă ai de gând sa te apuci și de lifting va trebui să-ți diversifici dieta, dar totodată sa consumi mai puține calorii având grija ca marea parte din acele calorii sa fie proteine (care pentru a pune masa musculara îți trebuie cam 1.7g proteine x Masa ta in Kg=câte grame de protein trebuie sa consumi) și carbohidrati (deorece carbohidratii sunt folositi pentru energia corpului), lăsând-o mai moale cu grasimile și zaharul

| AntonioTPM a răspuns:

Bandă si furculița jos iti zic eu că ajută mult?