anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut am 16 ani si fac sala de 3 luni.o sa fac oricum sala cativa ani..si as vrea sa iau niste probolan 50? Se inatmpla ceva? Pana acum am luat creatina dar m-am lasat, acu iau mass tech sau nitro tech

Răspuns Câştigător
| siriusblack98 a răspuns:

Contrar antevorbitorilor mei, mai exact DonnaAlba care vorbeste si habar n-are, proteinele nu iti afecteaza sistemul hormonal, steroizii fac asta iar ea doar face confuzie aiurea.Revenind la tine, poti lua in zilele de pauza, este ok dar te sfatuiesc in legatura cu creatina sa nu o folosesti.De ce? pentru ca tu faci numai de 3 luni de zile si nu ai nici o baza ca o sa faci nu stiu cati ani, abia ai invatat in 3 luni probabil executia corecta, e devreme sa tragi concluzii.Iar creatina retine apa in muschi si ii umfla, iar in momentul cand te lasi de sala, o sa vezi ca vor scadea.Ramai la proteine si atat.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu te sfatuiesc sa iei nici un feld e "prafuri" sintetice, pentru ca-ti afecateza hromonal si endocrin corpul, tu fiind in crestere acum.
Nu-i indicat sa iei nimic pana nu termini cresterea, pentru ca te vei deforma in cativa ani.

| BuLaNNNeL a răspuns:

N-ai nevoie. Ai experienta deja in suplimente, da' cu mâncatul cum stai? Mâncăm si noi calumea sau băgăm gainere si acum visam la cai verzi pe pereti? Probolanul ridică nivelul de testosteron in mod natural si fara efecte negative cică, iar pe toate site-urilor pe care am intrat in legatura cu el, este scris mare: "Ajuta la conversia grasimii in mușchi". laughing) (mie nu-mi inspira incredere). Cam cât de tâmpit si încuiat sa fii sa pui botul la asta? ai google-u lângă tine, cauta si vezi ce inseamna grăsime si ce inseamna mușchi, trage tu concluziile. EU cred ca e un Naposim (putin mai evoluat probabil), dar este trecut pe lista suplimentelor ceea ce e fals, parerea mea este ca e un anabolizant ORAL si ca toate astea orale sunt toxice. Ai 16 ani, nivelul testosteronului tau pana la 25-30 va fi maxim. Pana si una din cele mai mari firme de suplimente din afara, Gaspari, in ingredientele lor au fost găsite sau mai bine zis strecurate mici chestiute care influențează hormonii si nu numai si care se gasesc pe lista ingredientelor medicatie chimice -> https://imgur.com/a/5vinT, de la ăștia cu Probolanul lor, la ce sa te astepti oare? A, inclusiv pe site-ul oficial Probolan50, scrie mare: Cand folosesti Probolan 50, iti maresti masa musculara, iti transformi grasimea in muschi puri. Toata lumea o sa te invidieze. rolling on the floor). Acum inteleg cum băieții deștepți fac bani pe urma proștilor sau " Dacă n-ar fi prostii, deștepți
ar muri de foame". Rămâi la suplimente si INVATA sa mănânci, sa te antrenezi inteligent si bineinteles odihna. Lasă prostiile.

| alexx1990 a răspuns:

Părerea mea este sa încerci sa faci sala natural. Adică fără sa iei proteine sau alte chestii de genul. Pentru ca majoritatea doar te umfla. Cunosc multe persoane ce au un corp de invidiat și nu au luat nici un fel de pastile. Totul depinde de cât de mult iti dorești sa cresti in masa musculară. Eu zic ca e cam devreme pentru creatina sau alte pastile de genul. Încearcă și fără și vei vedea rezultate!