anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.Am 19 ani 1.72 înălţime şi 69 de kg, am terminat 2 programe care au durat 120 de zile pentru antrenamentul întregului corp şi s-au văzut ceva rezultate,nu beau,nu fumez, însă un băiat de 15 ani mă întrece la orice sport sau joc,de exemplu la fotbal,fuge mai repede ca mine,sare mai tare ca mine,joacă mai bine ca mine,la fel şi la baschet,arunca foarte bine,la tenis de picior acelaşi lucru,el fumează,bea şi nu se antrenează aşa des ca şi mine ( chiar deloc sunt foarte sigur ),dacă aş face un grup cu toţi băieţi buni la sporturi, el ar fi al doilea sau al treilea şi eu aş fi al 5-lea sau al 6-lea (nu sunt un dezastru in sport ba chiar sunt bunişor), nu înteleg cum de este în formă mai bună ca mine şi are o anduranţă mai bună ca mine, cum de este mai bun decât mine?

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Este adevarat ca munca iti asigura succesul, dar mai ia in seama si talentul. El este cel care face diferenta, atunci cand munca fizica este egala!

| Cosmin86 a răspuns:

Tu faci de 3 luni amarate... cand o sa faci de 1-2 ani o sa-l depasesti usor, deocamdata are geneticul mai bun si dupa 3 luni amarate nu ai cum sa-l depasesti.

Depinde si ce antrenament ai facut/faci si ce alimentatie ai.

| Mussette a răspuns:

1.Are mult mai mult antrenament ca tine.
2.Asa este el genetic format; adica are o constitutie atletica.
Nu fumatul sau alcoolul il fac mai energic.

| dyk3yy a răspuns:

Pentru ca el este mezomorf si joca alea de mai mult timp ca tine si are experienta. Ca sa il depasesti la fizic trebuie sa mai lucrezi masa musculara.