| Ionutzu_Nutzu_1995 a întrebat:

Salut,am o problema, m-am apucat de sala cam de 5 luni si nu prea vad rezultate,in loc sa ard grăsime am dat jos mai mult muschi in loc sa creasca,am înălțimea de 1, 85 si 80 de kg,la sala fac exercițiile destul de bine pentru ca am prieteni care ma ajuta sa le fac corect si ei fac de ceva timp sala si arata bine deci au experienta,am crescut doar in forta dar in masa musculara nu prea, imi puteti spune si niste suplimente bune va rog nu contează pretul doar sa fie de calitate si care sa dea progrese...imi puteti da niste sfaturi va rog frumos ofer funda

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

S-a facut un studiu pe tema asta fi atent cum
un baton de ciocolata are 200 de calori ca sa il elimini ai nevoie de 2 ore de mers pe jos, deci sportul nu ajuta atat timp cat nu manci putin, un grup a mancat 1000 de calori al dolea 2000, primul grup nu facea sport al dolea da,primul grup a slabit,al dolea deloc,asta demonstreaza ca totul sta in deficitul caloric,eu recomand culturismul,pentru ca masa musculara e aurul organismului si aurul e scump,masa musculara creste metabolismul ducand la arderea grasimi si la un corp frumos nu de slabanog,suplimentele sunt porcari,baga culturism,carne, apropo ce se intampla cand iei multe vitamine, proteine? se elimina prin urina, protina nu creaza masa musculara daca tu nu faci culturism, apropo cu toti avem un maxim genetic de care nu o sa poti trece

| AntoniSoulesOne a răspuns (pentru RAY):

Pentru un borcănel de nutella?laughing)

| RAY a răspuns (pentru AntoniSoulesOne):

Pentru ala trebuie sa bagi turul orasului, treaba e ca zaharul mareste senzatia de foame, se depune ca tesut adios daca nu faci efort apoi, e bine sa manci carbo cand faci cardio dar putin pentru energie, pentru culturism proteine

| AntoniSoulesOne a răspuns (pentru RAY):

Eu oricum sunt slabut oricat de mult mananclaughing Și cum am renunțat din weekend la rugby asta e. Măcar să fiu inteligent și frumușel decât grăsuț sau un pachet de mușchilaughing)

| RAY a răspuns (pentru AntoniSoulesOne):

Ce fain de tine, dar e bine sa faci culturism pentru sanatatea ta

| AntoniSoulesOne a răspuns (pentru RAY):

Culturism explicălaughing? Alimentația mea e una foarte OK credlaughing Evit carnea și prefer mult mai multe fructe/legume dar nu sunt vegetarian,

| RAY a răspuns (pentru AntoniSoulesOne):

Adica du-te la sala si baga un program de sport, macar 3, 4 zile pe saptamana

| AntoniSoulesOne a răspuns (pentru RAY):

Aaa. nu imi mai trebuie sport.

| Cosmin86 a răspuns (pentru AntoniSoulesOne):

Adica vrei sa ramai un copil firav?

17 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Inainte de toate de cate ori mergi la sala? Indicat ar fi sa mergi cam de 2, 3 ori pe saptamana cu un interval de o zi, doua intre.

Daca faci prea des exercitii si nu faci nicio pauza intre, nu vei reusi sa pui muschi pe tine. Muschiul are nevoie sa se recupereze pentru a putea creste in masa. In al doilea rand, daca urmezi acelasi program de sala ca si prietenii tai si exista o diferenta intre tonusul muscular dintre voi, s-ar putea sa nu ajute, pentru ca ei vor face exercitii care necesita muschi mult mai antrenati decat ai tai si daca te extenuezi prea mult cu exercitiile, din nou, nu vei reusi sa pui masa musculara foarte repede. Astea sunt singurele lucruri pe care mi le imaginez ca le faci gresit si care ar putea cauza o pierdere in masa musculara. In orice caz au efecte mai puternice in acest sens decat ratia dintre prea mult exercitiu si prea putina mancare. Dupa cum a spus si cineva mai sus, ca sa ajungi sa consumi mai multa energie decat produci mancand, incat sa ajungi in punctul de a pierde masa musculara, trebuie sa ai dieta unui anorexic, ceea ce nu cred si sper ca nu este cazul.

Prin urmare, in locul tau, m-as uita mai mult in directia programului de antrenament.

| Sucigan_Razvan_1999 a răspuns:

Ce alimentatie ai folosit?
O alimentatie slaba in proteine?

| LuluOneMillion a răspuns:

Nu are cum sa dai muschi jos. Doar credeai tu ca acea grasime este mai mult muschi cum cred multi, dar de fapt e doar grasime.

| Cosmin86 a răspuns (pentru LuluOneMillion):

Ei nu are cum, mai documenteaza-te. Si muschii se pot da jos la fel ca si grasimea.

Ia elimina aproape complet proteinele din alimentatie si fa mult cardio ( gen alearga ), sa vezi cum pierzi masa musculara.

| Bota_Valentin_1991 a răspuns (pentru Cosmin86):

Asa este, dar baiatul nu a precizat ca face fitness sau exercitii de tip cardio, a spus ca lucreaza cu greutati si nu creste.

| LuluOneMillion a răspuns (pentru Cosmin86):

Daca se pierde e o boala si trebuie mers urgent la doctor. Nu e ceva normal sa pierzi facand sport.

| Cosmin86 a răspuns (pentru LuluOneMillion):

BA DA, cu DEFICIT de proteine, e NORMAL. Ca intri in STARE CATABOLICA.

| Bota_Valentin_1991 a răspuns:

Muschiul nu are cum sa scada odata ce il antrenezi,iti scade grasimea care este depusa in zonele corpului,mschiul se tonifiaza,ca sa cresti in masa musculara trebuie sa iei cv gen Whey Protein, are in compozitie foarte multa proteina pura, daca vrei sa te umflii si sa pui si grasime, majoritatea baga proteina cu foarte mult carbohidrat, daca vrei definire bagi aminoacizi si proteina pura, iar daca vrei sa-ti dai organismul peste cap dar se vede o crestere foarte rapida, ia vreatina inainte de antrenament 2 pastile de Tribullus (testosteron) inainte si 2 dupa, apoi bei un shake proteic.Depinde ce vrei sa faci cu corpul tau,dar ultima varianta nu prea este sanatoasawinking. Apoi in ultima faza treci pe steroizi laughing (a fost doar o gluma, tu stii cel mai bine, ce faci cu viata ta ). Proteinele le gasesti pe site la Pro Nutrition, Mega Proteine, iti vor spune ei ce si cum sa consumi.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Bota_Valentin_1991):

Daca NU il alimentezi cum trebuie, poti sa-l antrenezi SUPER-INTENS si SUPER-BINE, ca TOT SCADE.

Mai cititi si voi o carte de bodybuilding...