| Merlon a întrebat:



As dori sa aflu niste pareri legate despre produsul 'Creactiv' de la Pro Nutrition. Practic sala de un an si trei luni si m-am hotarat sa trec pe creatina ca sa am rezultate intr-un timp relativ scurt.
Ca tip somatic sunt mezomorf, astfel reusesc usor sa iau in masa musculara dar si in tesut adipos.

Funda, clar.

5 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

Este bun pentru ca ai direct creatina + dextorza (carbohidrat simplu ce ajuta la absorbtia creatinei) deci nu mai trebuie sa cumperi dextroza separat si sa o amesteci tu cu creatina.

| Merlon explică (pentru Nickname1890):

Am vazut si acest lucru. Inca o intrebare, intre Pro Gainer si Creatine Pro Mass, ce parere ai? Am citit ca Pro Gainer e in special pentru ectomorfi iar eu sunt mezomorf.

| Nickname1890 a răspuns (pentru Merlon):

Nu cred ca ai nevoie de gainer, daca spui ca esti mezomorf. Ai nevoie de un concetrat proteic simplu fara carbohidrati. Desi ProGainer contine si el creatina, parerea mea este sa nu il iei. Stii cum e unu care le face pe toate si contine de toate in general nu e bun.

Mai bine iti iei un concentrat proteic si creatina separat, apoi poti sa le amesteci in shaker.

| Merlon explică (pentru Nickname1890):

Atunci sa ma hotarasc intre Creactiv si Creatine Pro Mass?

| Nickname1890 a răspuns (pentru Merlon):

Pai tocmai am zis ca nu cred ca ai nevoie de Gainer... ce sa faci cu creatine pro mass? sa pui grasime? Ia-ti creatina monohidrat si un concentrat proteic din zer... FARA CARBOHIDRATI.