| RareSika11 a întrebat:

As vrea sa stiu cum se dezvolta muschii (bratelor in special si cei ai spatelui ) din tractiuni si flotari. Cum ma dezvolt, cat de repede, ce fel de tractiuni sa fac si pentru ce grupa, ce fel de flotari si ce lucrez cel mai mult la acel exercitiu de flotari, ce trebuie sa mananc, UN PROGRAM TESTAT CARE MERGE, cum sa pun pauzele. Mentionez ca joc fotbal la club si acolo facem alergari deci cu picioarele stau bine! Dar vreau sa stiu cum se dezvolta muschii si cat de repede se dezvolta din tractiuni si flotari si as dori un exemplu de program! FUNDA LA CEL MAI BUN!

5 răspunsuri:
| Matei_Adrian_1993 a răspuns:

Http://m.youtube.com/watch?v=U83l0DCt3OA. cam asa ceva, tractiuni, flotari si o masa bogata in proteine, fibre, si ceva grasimi. O data de doua ori pe zi, depinde de timpul tau. Încearcă ca exercitiile sa fie cu un grad de dificultate ridicat. Pauza sa fie mai Putin de 1 min. Sau chiar un minut. Tragi cam de 3-5 sau si mai multe repetari la fiecare grupa. Succes.

| RareSika11 explică (pentru Matei_Adrian_1993):

Vreau sa stiu cum se dezvolta, in cat timp pot vedea progresele atat vizibile cat si de forta!

| Matei_Adrian_1993 a răspuns:

Daca faci 5-6zile pe saptamana, ajungi sa vezi progresele cam in 2-3 luni sau si mai Putin. Depinde si de efortul depus. Am tras si eu, făceam tractiuni, flotari, ridicam greutati. Bara este sfanta, te ajuta mult, dar trebuie sa te tii de treaba. La bara ar trebui sa incepi sa faci cam 15-20 de ridicari, 3 repatari, dar prizele sa fie diferite, astfel grupa de muschi se antrenează altfel. La fiecare priza se fac cam 3 repetari. Depinde de conditia ta. Uita-te pe youtube si vezi cate exercitii si prinderi se pot face la bara. Trebuie sa combini exercitiile. Ceva gen, sa zicem ca tragi la bara, tractiuni, priza depărtată, 15 ridicari, dupa, faci sa zicem 10 flotari,. Priza apropiata mana lângă mana15 ridicari, dupa iar priza depărtată. Priza insemna distantanta dintre mâini.o sa caut pe toutube sa vad ce găsesc si iti dau sa vezi mai bine ceea ce vreau sa zic.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Matei_Adrian_1993):

Cel mai bine e 3-4 zile pe saptamana, in niciun caz 5-6.

| Matei_Adrian_1993 a răspuns:

Http://m.youtube.com/watch?v=_kGoGFsLi1Q. uita-te aici si vei intelege