anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,azi la sala m-a rugat in tip sa-l ajut, ca el impinge la piept in jur de 90kg, mai mult decat ridica el de obicei, de asta m-a rugat sa-l ajut in caz de ceva.A facut 6 repetari dupa care a trebuit sa-l ajut,la prima repetare la care am ajutat, mi s-a "blocat" spatele, abia puteam sa ma misc, a zis antrenorul ca ma duce el acasa.Au trecut 2 zile de atunci si tot am dureri foarte mari si abia pot sa ma misc.Cat dureaza pana cand imi trece? Si ar fi bine sa ma apuc iar de sala dupa ce imi revin? Am 13 ani.

Răspuns Câştigător
| GdX a răspuns:

Azi la sala...si zici ca acum ai 2 zile? Cum vine asta? Ai facut hernie de disc de la o varsta la care inca mai cresti. Felicitari. Du-te neaparat la neurolog. Vorbesc foarte serios. Eu am facut hernie de la greutati la 25 de ani si o sa trag toata viata de ea pentru ca nu ma opereaza nimeni, e un cosmar. D-te mai repede ca esti inca in crestere si te poti rezolva, dar sa nu mai ridici greutati.

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai hotaraste te... ori azi ori acu 2 zile.

Mergi la un medic cine stie ce ai patit sa nu fie grava chestia la coloana.

| MarianM009 a răspuns:

Ai 13 ani si tu te duci la sala sa ridici greutati? Cat esti tu de mare de te-a vazut ala in stare sa-l ajuti sa impinga ~90kg?
Lasa ridicatul sau "facutul de muschi" pana la 16 ani macar.
Daca durerea persista du-te la un control sa nu fii patit ceva naiba.