| Daniel7799 a întrebat:

Din iunie am inceput sa tin "o cura de slabire", reusind sa dau jos 25 de kg din cele 100 avute atunci. Acum am 75 si vreau sa ajung undeva la 65, ca apoi sa ma apuc de antrenarea si definirea muschilor. Intrebarea mea: Incepe scoala si nu am idee ce as putea sa-mi pun la pachet, astfel incat sa continui cu slabitul, avand in vedere ca am renuntat de tot la paine. Niste sugestii? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| AnonimaOk a răspuns:

Buna.
Uite niste idei:
- fructe proaspete
- iaurt de baut
- ardei gras umplut cu branza proaspata si marar - tai niste felii si iei la tine
- nuci, alune
- felii de mar cu unt de arahide
- 2 patratele de ciocolata neagra cu peste 70% cacao
Parerea mea este ca 2 felii de paine integrala sau de secara nu te vor ingrasa, consummate 5 zile pe saptamana... E greu sa gasesti ceva fara paine care sa mearga transportat la scoala.
Mananca bine dimineata si cand vii. Oricum, masa de la scoala trebuie sa fie o gustare nu un meniu urias.

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Bravo tie, cum ai reusit ce sport ai facut?

| Daniel7799 explică (pentru RAY):

Nu am facut un sport anume. Seara mai ieseam la alergat, dar nu zilnic, si faceam exercitii gen: https://www.youtube.com/watch?v=tSP48vmMGAk (Daca nu merge link-ul, cauta pe YouTube "Slabeste acasa in 10 minute" cu Angel Fitness). Dar in special am renuntat la alimentatia haotica. Mancam oricand, oricat si orice. :)

| RAY a răspuns (pentru Daniel7799):

Ma bucur, ai mancat multa carne?

| Daniel7799 explică (pentru RAY):

Nu. Ma feresc cat pot de carne de porc, sau de orice fel de carne prajita si foarte condimentata! Mananc ocazional carne de pui (fara piele), de peste si de iepure. happy (Toate fiind fierte sau la cuptor).

Răspuns utilizator avertizat