| SpikLo a întrebat:

Fac sala de 2 luni si nu pot sa imi controlez mainile cum trebuie. Cand ridic la piept imi tremura mainile destul de tare si daca nu ma ajuta cineva duc o mana mai in jos pe cealalta mai sus. Sper ca ati inteles la ce m-am referit. Ce pot face?

5 răspunsuri:
| TeckTonik997 a răspuns:

1. Incalzeste-te inainte cu greutati mici, pune 10 kg pe bara si fa usor si corect, apoi dupa ce faci o serie asa, pui mai mult.
2. Concentreaza-te, fi atent acolo si misca cat mai incet si uniform
3. Nu te forta, si eu am aceasta problema, dreapta duce fara probleme iar stanga ma lasa (era sa imi sparg gura cu o gantera asa, mai demult)
4. Poate ii muschiul suprasolicitat, incepe cu asta data viitoare si apoi faci la aparat, unde nu e nici o problema daca tremuri.

| cristianoronaldo007 a răspuns:

Cred ca faci sala prea des... nu zic sa nu mai faci sala zic doar sa nu faci asa de mult pe zi. Poate te-ai supraincalzit, de aceea iti tremura mainile.

| eugen11 a răspuns:

Salut. Mi s-a intamplat si mie la fel. Încearcă sa scazi din greutatea pe care o ridici, o sa te ajute, începe cu usorul ca mușchii sa se deprinda apoi cu timpul încearcă sa adaugi greutati. Cred ca ti-am ajutat.winking

| Muschilosul a răspuns:

Asta se intampla deoarece sistemul tau nervos central nu s-a adaptat inca la stres. Unul dintre motivele pentru care incepatori trebuie sa inceapa cu un program de forta.

| DorianMgR a răspuns:

Incearca sa faci 5 minute de incalzire si sa iti intinzi foarte bine articulatiile apoi sa iti faci seturile cu o greutate care sa iti permita intre 12-15 repetari singur big grin dupa cateva luni poti sa bagi greutate calumea, o sa prinzi rezistenta si forta