| ASD123Backlash a întrebat:

Salut,
Imi poate explica si mie cineva cum de unele persoane care au brate mult mai mici, nu pot sa faca mai mult de 5 flotari/tractiuni etc. sunt mai slabi/grasi. Au mai multa forta ca unii care pot sa faca multe flotari/tractiuni etc, au brate mult mai mari sunt mai bine definiti etc?

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Depinde cat % e masa musculara si cat % e grasime.

Si la tractiuni nu conteaza bratele asa mult, spatele conteaza 70 %, din spate tragi efectiv, bratele doar "ajuta".

1 răspuns:
| AlexSalutir a răspuns:

Daca acea persoana de o greutate mai mare face exercitii cu greutati sau din greutatea corpului, atunci da, pot sa ajunga mai puternici decat cei slabi si subtiri, dar daca au greutate mai mare sau chiar normala si nu fac exercitii... nu fac absolut nimic, am un prieten care are 13 ani si are 1.66 inaltime si 52 de kg si nu poate sa faca doua tractiuni sau 3 flotari corecte, pe cand un coleg de al lui care ii schelet ambulant face si 15 tractiuni si 30 de flotari si sunt foarte multe cazuri de acest gen!
Ideea ii ca cei care sunt mai grei,acestia sunt buni la skendemberg si alte sporturi care tine mai mult de greutate iar cei subtiri si slabi, sunt rapizi, activi prin energie.
In cazul in care esti slab si subtire, ai avantaju ca daca mergi la sala sau faci orice exercitiu, se prinde repede si se observa mult la capitolul aspect.