| MyFavoriteAvatar a întrebat:

In fiecare zi alerg cate 6km, merg si la sala, pot sa fac tractiuni si tot nu slabesc, de ce nu slabesc? De mancat, cred ca mananc normalbig grinimineata o cana de lapte cu cativa biscuiti, la scoala 2 sandvisuri, vin de la scoala mananc:orez cu carne, sau mazare sau ceva de genul si seara dupa ce termin cu sportul mai beau o cana de lapte si gata?

Răspuns Câştigător
| xcristix a răspuns:

Pai 2 sendvisuri sunt cam multe si probabil ca bagi carne in ele si sunt destul de mai iar la pranz daca manci in fiecare zii carne nu e bine si sa stii ca sala si tractiunile nu te ajuta cu slabitul ci doar la marirea masei musculare doar alergatul e bun.eu zic sa mananci in loc de 2 sendvisuri unul si poate mai mic iar la pranz sa mananci orezul fara carne si doar o felie de paine ca si painea ingrasa mult si in loc de sala si tractiuni ai putea sa mai alergi si sa sari coarda adic cardio.succes!

1 răspuns:
| SpaNu88 a răspuns:

Pai poti sa alergi si 20 de km / zi! cu asa mancare nu vei slabi in veci! biscuiti, orez au foarte multi carbohidrati. Mai documenteaza'te despre alimentatie