| SpeedRun a întrebat:

Merg la sala regulat de 3 ori pe săptămana si as vrea sa iau niste proteine de calitate pentru creșterea masei musculare timp de 1 luna.
Dupa ce ma voi lasa de aceste proteine va apărea vreo modificare la musculatura? Adică in acest timp Mușchiul va creste mai mult si ma întreb daca se va 'lăsa' dupa aceea.
Precizez ca voi merge la sala in continuare.

8 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

1 luna e fix p***. alea le iei 2-3 luni sa vezi efectele. muschii nu se lasa, incetati cu rahatul asta patetic. eu am luat de 2 ani si acum 1 luna mi-am rupt mana deci gata sala pentru vreo 3 luni. in asta luna de pauza nu am modificari fizice majore. scazut in masa musculara normal datorita catabolismului si burta ca nu mai tin regim...si sunt pe hipercaloric, nu mai ard calorii prin sport, deci normal sa ma ingras.

| Cosmin86 a răspuns:

Tu iei deja proteine, copil mic ce esti.

Sau HABAR NU AI ce sunt proteinele?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda,asa e, o luna e cam putin.De lasat muschii n-ai tu treaba, proteine iei si din mancare, daca continui sa faci sala n-ai treaba.

| AndreasfromMetallicA a răspuns:

Eu am folosit un timp creatina 1000 de la pronutrition, whey de la megaproteine, si alte prostii de la redis, dupa 7 luni,timp ce nu am mai facut sport ma mentin la greutatea optima,nici nu am slabit, nici ingrasat, ce-i drept a si durat ceva timp sa iau in masa musculara cu tot cu suplimente, acum fac flotari si ceva abdomene cand am ocazia, de 2 ori pe saptamana.

| Maravilla a răspuns:

Lasa-te de sportul asta. Daca iti place atat de mult sala incat mergi de doar 3 ori pe saptamana, inseamna ca nu mergi de placere si de drag. Decat sa te lasi de sala peste 3-6 luni dupa ce ai investit deja bani multi in ea, mai bine lasa-te acum. Poate ca sunt dur cu tine, dar iti spun adevarul.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Maravilla):

Stai putin, si eu merg de 3 ori pe saptamana si cresc, e suficient daca stii ce sa faci. Eu merg pe push-pull-legs.

| AlyNDriftKing a răspuns:

Salut,
Sunt 2 variante:
1) Te vei ingrasa si muschii vor creste datorita grasimii.
2) Masa musculara iti va creste cum trebuie.
Acum depinde de organismul tau.
Sper ca te-am ajutat.

| Cosmin86 a răspuns (pentru AlyNDriftKing):

L-ai ajutat spunand nimic concret.

Apuca-te de sah.