| Anthony1 a întrebat:

Sunt baiat, am 17 ani, 1, 85 m si 72 kg.Eu as vrea mult sa fac sala,o iubesc,caci am mai facut cateva luni,dar acum m-am mutat si nu am unde sa fac,si m-am gandit sa fac acasa exercitii,sa imi cumpar o gantera,si in rest sa fac cu greutatea corpului.Dar as vrea sa stiu daca e bine sa iau GFX-8, sau alte pudre proteice pentru cresterea masei musculare? Vor avea vreun efect aceastea daca fac exercitii acasa? si daca da, ce exercitii imi propuneti pentru fiecare grupa musculara? Va multumesc foarte mult!

Răspuns Câştigător
| Sno0k a răspuns:

Iti sugerez sa iti iei o gantera reglabila sau cu mai multe greutati.GFX 8 este bun si eu vreau sa imi iau, si nu conteaza unde faci forta; acasa sau la sala: conteaza cum faci.Deci daca chiar faci zi de zi exercitii, vei vedea un rezultat.Bine,iti dai seama, nu acelasi rezultat ca la o sala.Fa flotari multe, pe jos, inclinate(pune mainile pe pat/un scaun); pune-te pe pat si daca ai 2 gantere fa impins la piept cu ele(iti sugerez sa iti iei 2 gantere); stai in picioare sau in pat si fa triceps, cauta pe net toate exercitiile cu gantere.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Sno0k):

Serios? "zi de zi"? Pai muschii cresc in zilele de pauza, copil mic ce esti.

Si doar cu gantere faci exercitii de izolare, care NU sunt foarte eficiente, exercitiile de baza ( multiarticulare ) sunt mult mai eficiente.

| Anthony1 explică (pentru Sno0k):

Ok,multumesc pentru sfat!big grin

3 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Ce ai acasa? Ai o bara de tractiuni, niste paralele, etc?