| CarlosBogdan17 a întrebat:

Sunt incepator de street work out si nu stiu ce program sa-mi fac, avand in vedere ca nu pot face mai mult de 3-4 tractiuni, 25 de flotari. Am un corp bine definit, de la munca,dar vreau sa ma mentin si ma atrage sportul asta, si am o motivatie anume care ma impinge catre asta.
Va rog ajutati`ma cu un sfat, un antrenament de inceput sa ma formez si sa fac mai multe repetari, la tractiuni am probleme,ca la flotari stiu sa ma dezvolt, adica sa maresc num, arul de repetari!
Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| s3bycu a răspuns:

Pai daca vrei street workout axeaza-te mai mult pe exercitii facute la bara. Fa tractiuni cu diferite prize si pozitii, incearca niste muscle up-uri si multe alte exercitii pe care le poti gasi pe youtube. Ideea e sa incerci sa faci serii putine (3-4) cu repetari maxime din fiecare exercitiu. Asta daca iti doresti fibra musculara care sa te ajute sa faci mai multe repetari. Daca vrei forta, fa mai multe serii cu repetari submaximale. Pentru sfaturi despre alimentatie si antrenament, blogul meu iti sta la dispozitie oricand: www.cirdeiusebastian.wordpress.com Multa Bafta! :)

| CarlosBogdan17 explică (pentru s3bycu):

Ma descurc si la capitolul exercitii, adica le cunosc, stiu ce sa fac, dar neputant face 4 5 tractiuni un muscle up e imposibil laughing.
Multumesc pentru ajutor!

1 răspuns: