| ANONIM12737 a întrebat:

Salut, sunt puțin indecis cu privire la câteva aspecte din viata mea personala și am nevoie de câteva sfaturi de la voi. M-am apucat de sala de aproape 6 luni, cheltuind lunar câte 650 lei (450 lei antrenorul+150 lei abonamentul) faza e ca eu am luat cu greu aceasta decizie înainte de a ma apuca de sala deoarece consider ca e prea scump pentru venitul de 1800-2000 lei. Locuiesc cu părinții, toți 3 lucram, câteodată ma gândesc sa renunț la antrenor, dar s-a legat o oarecare prietenie între noi și plus de asta, eu nu-l țin lângă mine în sala pentru ca încă nu am învățat exercițiile ci pentru faptul ca ma ajuta sa ridic mai mult decât pot eu în mod normal și îmi face și loc pe acolo pentru ca sala nu e chiar foarte spațioasă. Menționez ca abonamentul e de 12 ședințe, adică asta înseamnă 3 antrenamente pe săptămână cu PT. După vreo 3 luni acesta a început sa ma cheme de 4 ori pe săptămână dar eu plătesc tot 450 ceea ce a convenabil oarecum. Ce ma sfatuiti sa fac în acest caz? Părinții mei îmi zic sa renunț la el deoarece cheltui foarte mulți bani și ca pot face și fără, dar eu sunt conștient ca nu o sa mai aibă același farmec la sala fără atenția lui către mine.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Hais a fim seriosi, ca asta nu-i prietenie cu anternorul, ci exploatare, ca sa platesti tot mai mult.
Daca deveneati prieteni buni iti spunea el ca te antreneaza pe gratis, dar se pare ca el doar se prefacea ca-ti este prieten, ca sa scoata cati mai multi bani de la tine, care te-ai dovedit a fii naiv.

Acum ca ai invatat sa faci exercitiile renunta la antrenor personal si fa-le singur la sala sau acasa, ca-i mult mai ieftin sau chiar gratis.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai invatat ce ai de facut, clar daca nu iti permiti nu mai platesti antrenorul si iti faci singur exercitiile. Iti place de om, scoate-l la o bere si gata

| raMLesS a răspuns:

Pai ii spui ca ai inteles cum trebuie sa lucrezi si ca vrei sa faci pe cont propriu pentru o perioada, simplu ca bunadimineata laughing

| carevaescu a răspuns:

Pare ca îți cumperi atenție atunci când zici:

"nu l țin lângă mine în sala pentru ca încă nu am învățat exercițiile"

dar:

"sunt conștient ca nu o sa mai aibă același farmec la sala fără atenția lui către mine."

Doar tu poți ști de ce tânjești după atenția lui. Dar prieteniile nu sunt la abonament.

| oceanoflove a răspuns:

Renunta la antrenor sau daca ti-e frica ca o sa prinda atitudine ostila fata de tine schimba sala cel mai bine. Ca totusi 450 lei doar ca el sa te ajute sa te ridici e extrem de mult.
Eu cand m-am apucat de sala prima data nu mi-am luat antrenor si nu stiam sa fac nimic ma uitam la ce faci altii si chiar unele persoane au fost dragute sa imi arate la aparat.