Am 12 ani si sunt scund și puțin gras 43kg de ieri deoarece stau la tara mi-am facut diverse lucruri care se gasesc la sala, am renuntat la dulciuri si sucuri din magazine mai nou beau apa simpla, cu lamaie fara zahar si ceai cu miere. Chiar dacă fac asta doar de ieri si practic este imposibil ma doar picioarele si putin mâinile dar ma simt de parca am slăbit 5kg, ideea este ca nu ma descurc bine cu dieta, eu inainte consumam foarte multă carne si nu stiu pentru vârsta mea ce sa consum si la ce oră să nu mananc. Vreau o dieta cu ce sa mananc, ce sa nu mananc, ce fel de proteine sunt bune pentru mine si sub ce ore am voie să mananc. Multumesc!

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă vizionezi toate videourile acestui medic, vei avea nițte principii alimentare după care să te ghidezi.
1 Colesterolul
https://www.youtube.com/watch?v=rTlaj30LT1o

| alina2k18 a răspuns:

Esti mic, nu face diete drastice, apuca-te de sport - inscrie te la ceva ce iti place- si o sa te dezvolti super frumos. In rest dulciuri mananca mai rar, si mancare gatita fara jumate de paine.

| Crash94 a răspuns:

Intră pe grupul de Facebook "fix la fix". Mâncarea la ore fixe, combinată cu sportul, te va ajuta să te menții.

| conaltura09 a răspuns:

Ai o varsta cam frageda pentru lucrurile legate de "fitness", insa felicitari pentru faptul ca esti interesat de corpul tau si incerci sa l mentii sanatos, sfatul meu in legatura cu dieta, mananca curat, sanatos, nu conteaza cat de mult mananci atata timp cat iti creezi un echilibru intre mesele zilnice si antrenament.

| TweyR a răspuns:

Mananca ce vrei dar sa fie sanatos poti manca linistit si carne doar ca dupa masa ai nevoie de putina miscare! Nu manca dupa ora 6:30! Si inca un lucru foarte important: Nu manca sa te saturi doar sa nu iti mai fie foame! Incearca sa faci exercitii zilnice(flotari, abdomene, tractiuni, de toate). Incearca dimineata sa mananci ceva consistent si la celelalte mese ceva mai usor!