| Lehaci_Ana-Maria_1992 a întrebat:

Am o problema la bicicleta mea! Am mers odata cu ea, si dintr-o data a cazut o pedala! Cand m-am uitat, filetul pedalei era ros, la fel si locul in care se infileta pedala(nu stiu cum se numeste). Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti ce trebuie sa fac! Dau funda la cel mai relevant si bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| Cedry2k8 a răspuns:

Alte pedaliere, si o pereche de pedale noi. Daca imi dadeai mai multe detalii poate iti dadeam si un raspuns mai lung. Intrebarea ta e la fel de utila ca intrebarea "salut mi s-a stricat bicicleta cum o repar".
In primul rand trebuie sa incerci sa o infiletezi la loc. Bratul pe care vine pedala se numeste brat pedalier. Daca filetul e ros si nu merge pedala infiletata la loc, iti trebuie un alt set de brate pedaliere. Si filetul de la pedala daca e bun pastreaza perechea de pedale pe care o sa le atasezi la pedalierele noi.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Https://www.google.ro/......ps?/search

adica asta trebuie schimbata. Tija aia care duce de la coroana dintata la pedala. daca si pedala are filetul stricat atunci cumperi pedaliera cu tot cu pedala.Cauti modelul tau pe internet si vezi cam cat costa o pedaliera sau mergi la un magazin de piese de schimb.