| Eduard_Arghir_1997 a întrebat:

am si eu niste intrebari in legatura cu sala:
1. Vreau dupa sarbatori sa ma apuc sa iau si proteine. Nelamurirea mea e daca se iau numai in zilele cand fac sala sau nu numai? Adica eu am program 4 zile pe saptamana, proteine trebuie sa iau si in celelalte 3 zile de pauza sau nu? Daca da cand trebuie sa iau?
2. Eu am program pe 4 zile, are ceva daca schimb programul in 5 zile daca am facut deja 4 zile timp de catev luni? Adica nu numai zilele, ci si ordinea sa o schimb.

Răspuns Câştigător
| s3bycu a răspuns:

Salut!

1. Proteinele e bine sa le iei si in zilele de refacere, nu doar in cele in care ai antrenament. In zilele in care faci antrenament poti lua proteine dupa antrenament si seara, inainte de culcare. In zilele de pauza ia doar inainte de culcare sau dimineata, e de ajuns.

2. Nu are nimic daca adaugi inca o zi si modifici programul, doar ai grija la structura saptamanala de antrenament, sa lasi suficient interval de refacere intre doua antrenamente ce vizeaza o anumita grupa musculara. Daca le vei lucra prea des poti ajunge la supraantrenament si stoparea sau chiar scaderea cresterii in masa musculara.

Pentru mai multe despre antrenament si alimentatie, blogul meu iti sta la dispozitie: www.cirdeiusebastian.wordpress.com Multa bafta!

0 răspunsuri: