| PascuBogdan a întrebat:

Am si eu o intrebare de ce wrestlingu este considerat fake? Unde vedeti faze in care sunt trucuri ca eu nu le observ?

Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

Daca te-ai fi batut vreodata ti-ai fi dat seama imediat. Pai dupa 2-3 bucati in gura cum isi dau aia nu te mai scoli de jos vreo cateva ore. Nu mai vorbesc de scaune si scari si cu ce isi mai dau ei. Pe langa asta, wrestlingul este considerat fake pentru ca asa si este, iar cei de acolo nu au sustinut niciodata ca ceea ce se intampla e real. Eu compar wrestlingul cu un film.

3 răspunsuri:
| Ibrahimovic a răspuns:

Totul e fake acolo. :))) Pana si cel mai usor pumn nu e dat pe bune. Ajunge cu pumnul pana la fata lui si se opreste, nu loveste pe bune. Uite un video care te-ar putea convinge. :))

https://www.youtube.com/watch?v=V4hQvfFQrXI

| anonym012 a răspuns:

Cheama-ti trei prieteni si pune-i sa te loveasca cu scaune in cap, sa iti dea pumni sa rupa o masa cu tine si la sfarsit sa te arunce in sus vreo 2 metrii si daca te ridici in vreo 2 min fara sa ai nimic inseamna ca wrestlingul e real, daca te trezesti la spital din coma inseamna ca e fake laughing)

| mateioy a răspuns:

Ai impresia ca cineva poate lua atatia pumni in fata, trantituri, scări in cap, si multe altele fără sa le curga un pic de sânge sau sa lesine?

Întrebări similare