anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa invat sa inot, dar mi-e frica de apa. Cum pot sa scap de aceasta frica de apa?

5 răspunsuri:
| ByaNca26 a răspuns:

Odata ce ai inceput sa innoti scapi si de frica. e normal sa-ti fie frica daca nu stii sa faci asta mult succes:d

| SelenaGomez_1698 a răspuns:

Pai cand mergi la piscina, aseaza-te pe marginea piscinei si baga picoarele in apa. Dupa ce te-ai obisnuit, uda-ti mainile si,, mangaie-te'' pe picoare(acolo unde apa nu a ajuns) dupa aceea, ia apa un mana si uda-te pe burta. Apoi pe maini. Apoi i-at asa ceva http://www.jucariishop.ro/......hncke.html si foloseste-l ca in poza. Funda?

| SaberSlashS a răspuns:

Ca sa scapi de apa, te bagi in ea.Adica,eu asa am scapat de frica de foc...

| 4l3xXx a răspuns:

Buna. Incearca sa te folosesti de aripioare. dupa ce te-ai obisnuit cu ele incearca cu una(incearca sa nu iti lasi greutatea pe ea) si dupa cateva ture de bazin da-o si pe aceea jos si incearca sa faci pluta. incearca sa stai cu fata in jos in apa si sa vezi ca ea te va ridica. dupa acesti pasi vei reusi. iti garantez si eu am avut problema asta.

| Traphik a răspuns:

Totul este doar in mintea ta. Teama se invinge prin lupta cu ea. Asa ca baga-te in apa si invata sa inoti. La inceput exerseaza la apa mica(pana la nivelul gatului) apoi cand incepi sa stii, intra si la apa mare. Nu se intampla nimic, in apa chiar te simti foarte liber (cel putin mie imi place foarte mult). Si daca vorbesti de invatat didactic, asta nu e nici o problema. Sunt persoane care te ajuta