| DJSpook1 a întrebat:

cum pot da grasimea de pe abdomen jos? Multi zic ca nu prin abdomene ci prin dieta, as putea maca, legume, stau la tara, e vara si au inceput sa se face legumele, dar nu ma pot abtine sa nu mananc un dulce, carne sau altceva. Se poate da grasimea de pe abdomen jos prin abdomene, abdomene normale si altfel de abdomene, combinate, nu numai de acelea normale, deci pot da grasiema de pe abdomen facand abdomene?

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Invata si practica muncile traditionale de la tara: sapat, cosit, taiat lemne etc.
Daca cosesti ZILNIC 10 arii, tai pentru foc un sfert de metru cub de lemne, etc, sunt sigur ca scapi de grasimile in plus, fara sa faci "absomene". Si, totodata, vei pztea manca oricat si ce doresti, fara sa te ingrasi de la ele!

| WaterDrop a răspuns:

Nu se poate da jos grasimea de pe abdomen prin exercitii ci doar prin masaj si un regim bogat in lactate si slab in grasimi.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Nu trebuie sa mănânci doar legume laughing) totul consta in numarul de CALORII. Ca să slabesti trebuie sa fi în deficit caloric adică sa consumi mai putine calorii decat corpul tau are nevoie. O astfel de alimentație trebuie sa conțină un nivel inalt de proteine, carbohidratii si grasimile scăzute undeva la maxim 35-40g fiecare si foarte multe vitamine si minerale + Sport. "Renunta la paine, fainoase, prajeli etc" cam asta aud zilnic, dar cum am zis mai sus NU EXISTA ALIMENTE RELE SAU BUNE ci doar EXCES. Poți mânca zilnic cate prăjituri vrei atât timp cat rămâi in deficit caloric. Succes.

| kiri11 a răspuns:

Mese fixe, cea mai calorica micul dejun, cina cel mai puti si suplimentul green coffee care m-a ajutat enorm si am avut efecte foarte bune happy

| veryhonest a răspuns:

Grasimea o dai jos prin abdomene si multe alte exercitii(te informezi) si mancat sanatos. Daca nu te poti abtine sa nu mananci in fiecare saptamana cate o ciocolata atunci poti sa iti iei adio de la corpul dorit.